Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cipele s potpisom

Fani Kerum rivom prošetala u sandalama čija je cijena 8200 kuna

Fani Kerum prošetala po splitskoj rivi
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
04.10.2020.
u 14:39

Supruga bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma često pažnju privlači svojim modnim outfitima.

Fani Kerum prošetala se danas splitskom rivom i kao uvijek bila je besprijekorno dotjerana. Elegantnu crnu haljini s ružičastim detaljem i otvorom na leđima upotpunila je s ružičastim sandalama Manolo Blahnik čija cijena iznosi oko 8 200 kuna. Supruga bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma voli dizajnersku odjeću i o njezinom stilu se dosta pisalo i prije tri mjeseca kada su se održavali parlamentarni izbori.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Tada je na biralište došla u haljini od 17.300 kuna, a jednim detaljem posebno je privukla pažnju. Radilo se o narukvici koja izgleda poput Cartierove čija cijena iznosi oko 40 tisuća kuna. Još jedan styling Fani Kerum je privukao pažnju ove godine kada se u ožujku prošetala splitskom rivom u u outfitu vrijednom oko 36 tisuća kuna. Tada je snimljena u crnim kožnim hlačama i smeđem kaputu koje je uparila s torbicom Capucines brenda Louis Vuitton sa zlatnim križevima, čija je cijena nešto više od 23 tisuće kuna. Fani je tada nosila i čizme istog modnog brenda čija je cijena oko 13 tisuća kuna. Mediji su za ljubav Željka i Fani saznali prije 11 godina kada je Kerum na TV Dalmaciji priznao da se razvodi od tadašnje supruge Ankice te da s Fani očekuje prinovu.

- Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete - rekao je tada Kerum. Par se vjenčao 2013. godine u Rimu, a u braku su dobili troje djece; Franu, Zvonimira i Eleonoru.

 

 

Ključne riječi

Komentara 18

LI
linkser2
20:14 04.10.2020.

Ni sandale od 1000000 kuna me nebi natjerale da legnem uz ono u krevet svaku vecer!!!!

DJ
DjD
15:57 04.10.2020.

Ma sve ti džaba. Previše te to košta kad vidiš što i kako ti dani idu.

LE
lebar
17:44 04.10.2020.

koji idiotski naslov primjeran i dostupan samo autoru texta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije