Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vječni zavodnik

Faca iz serije 'Seks i grad' oduševio obožavatelje lijepim vijestima

Foto: Pixsell
1/7
21.09.2019.
u 09:59

Drugo dijete je na putu za glumca Chrisa Notha i njegovu suprugu Taru.

Glumac Chris Noth u 64. godini objavio je da će postati otac po drugi put!

Svi ga znamo kao zgodnog Facu iz serije 'Sex i grad', neosvojivog zavodnika koji se nikako nije mogao skrasiti. Sretnu je vijest objavio na Instagramu, a objava je dobila više od 22 tisuće lajkova.

- Orion će dobiti brata. Bolje da se dovedem u red - napisao je glumac uz fotografiju na kojoj njegova supruga Tara Lynn Wilson pozira sa rukama na zaobljenom trbuščiću. Vjenčali su se 2012. na Havajima, nakon deset godina veze. Sina Oriona, njihovo prvo dijete dobili su 2008. godine, a par ne skriva oduševljenje dolaskom novog člana obitelji.

Foto: Screenshot Instagram

Lijepe vijesti odjeknule su među njegovim kolegama pa su mu tako iz neke kolegice iz spomenute serije koja ga je proslavila čestitale na Instagramu. Jedna od njih bila je i glumica Sarah Jessica Parker, koja je glumila Carrie, njegovu djevojku na malim ekranima.

- O moj Bože! Tako sam sretna zbog vas - napisala je Jessica ispod fotografije.

Kristin Davis, koja je glumila Charlotte u seriji s Chrisom, također je oduševljena novostima. - Yay Yay Yay - napisala je.

Tara je 27 godina mlađa od Chrisa, ali to im  nije stvaralo probleme u njihovoj vezi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije