Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova pravila igre

Ezel: Neočekivani obrati i spletke druge sezone

ezel
25.02.2011.
u 09:58

Ezel će u novim nastavcima morati odlučiti hoće li stati na stranu dobra ili zla, a njegova ljubav prema Ejšan i dalje će biti daleko od sretnoga kraja

Prevarili su se svi oni koji su pomislili da je Ezelovim mukama krajem prve sezone došao kraj. Naime, šarmantni turski osvetnik 28. veljače vraća se u program RTL Televizije. Druga sezona popularnog turskog serijala donosi šokantne obrate i još surovije spletke, ali i nove likove. Dok će se Ezel morati pomiriti s neuspjehom svog osvetničkog plana i pokušati ostati živ u borbi s mnogo opasnijim neprijateljem, Ejšan će se pobrinuti da ga sustigne njezina osveta zbog izdaje. Njih dvoje su odabrali različite putove, a jedini je način da budu zajedno, kako bi se ujak Ramiz pjesnički izrazio, da u isto vrijeme skoče s mosta ispod kojeg tinja vatra. Novog negativca u seriji Kenana Birkana glumi 56-godišnji Haluk Bilginer, doajen turskog glumišta koji se izvan domovine proslavio glumeći u britanskim kazališnim predstavama i mjuziklima kao što su “My Fair Lady”, “Macbeth”, “Pal Joey” i “Fantom u Operi”... Ovoga puta Ezelov životni put će se podijeliti; s jedne strane čekat će ga ujak Ramiz kao predstavnik dobrote, a s druge Kenan kao utjelovljenje podmuklog vraga. I dok će svi očekivati da se Ezel prikloni jednom od njih, on će razmišljati o trećoj mogućnosti na koju nitko nije računao.

Kıvanç Tatlitug u ulozi odmetnuta Ramizova unuka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije