Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saznalo se

Evo tko je novi Gospodin Savršeni!

Foto: RTL
1/10
09.09.2019.
u 17:12

Dosad je imao dvije ozbiljne veze, ali već je dugo sam tako da je, priznaje, u potpunosti spreman hrabro se upustiti u izazov života i ponijeti titulu novog Gospodina Savršenog.

Mijo Matić (27) dolazi iz Siska, a njegov je život sve samo ne uobičajen - on je osobni trener, prvak Hrvatske u bodybulidingu, vatrogasac, model, kolumnist - a sada i Gospodin Savršeni!

Iako se rodio u Ljubljani, djetinjstvo je proveo u Sisku, a ljubav prema sportu i neprestana želja za napredovanjem sa 15 godina dovela ga je do metropole, gdje je igrao za nogometne klubove Zagreb i Slaven Belupo. Nažalost, sa 18. godina morao je odustati od svojih snova, barem kad je riječ o profesionalnoj karijeri nogometaša.

„Trenirao sam karate, gimnastiku i nogomet, koji je bio moja najveća ljubav, pa kad sam zbog ozljede prestao igrati nogomet, to me jako pogodilo. Upisao sam se u školu za vatrogasca jer nisam želio ovisiti o roditeljima te sam počeo intenzivnije vježbati u teretani, što me dovelo do bodybuildinga te zlatne i apsolutne medalje u Mens physigue visokoj kategoriji - titule prvaka Hrvatske u bodybuilldingu. Nedugo potom odlučio sam se usmjeriti na fitness i postati osobni trener, čime se bavim i danas.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Uz to, radim u jednoj privatnoj tvrtki kao vatrogasac“, rekao je sin jedinac koji se, zahvaljujući atraktivnom izgledu, okušao i u modelingu te je u tome i dalje vrlo uspješan. A svestran je i kreativan i kad uzme olovku u ruke! Svoja razmišljanja o životu i ljubavi donedavno je rado dijelio s javnošću u na blogosferi Večernjeg lista

A kako bi mu i u privatnom, baš kao i u poslovnom životu, cvjetale ruže, odlučio se više posvetiti ljubavi i traženju družice. Dosad je imao dvije ozbiljne veze, ali već je dugo sam tako da je, priznaje, u potpunosti spreman hrabro se upustiti u izazov života i ponijeti titulu novog Gospodina Savršenog.

Foto: RTL

„Moj je život stvarno prelijep, ali želio sam proživjeti novo zanimljivo iskustvo i vidjeti što će mi to donijeti u životu. Bio sam zaljubljen i ljubav je najljepše stanje u kojem čovjek može biti, a sada mogu reći da sam spreman za novu ljubav. I dalje mi se sve ovo čini ludo, ali vrijeme je da obučem odijelo i službeno postanem Gospodin Savršeni.“

>>Posjetite blog Mije Matića na Večernjakovoj blogosferi "Fitness iznad uma i tijela"

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar KalebJosua
KalebJosua
17:43 09.09.2019.

Koja degradacija i zatupljivanje! RTL sustavno radi ali zasto VL postaje saučesnik?!

ZO
zokimo
17:30 09.09.2019.

Koliko je savršen i meni dođe da ga nag....!

SO
sohnahoakasaa
19:12 09.09.2019.

Hahhahaaaa to je savršeni? No dobro onda....hahhhaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije