Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milost

Evo što vas očekuje u novim epizodama: Firat se želi oženiti Narin!

Milost Ibrahim
Nova TV
18.02.2014.
u 14:00

U prošlosti, Deniz staje na Narininu stranu i oštro prekori Irmak. Taj će događaj biti početak Irmakine mržnje prema Narin koja se proteže sve do danas...

UTORAK U prošlosti, Deniz staje na Narininu stranu i oštro prekori Irmak. Taj će događaj biti početak Irmakine mržnje prema Narin koja se proteže sve do danas. Hoće li Narin prihvatiti Firatovu bračnu ponudu? Firat se želi oženiti Narin, ali ona ima velike nedoumice i kolebanja u vezi s Firatom. Firatu u pomoć priskače neočekivana osoba, njegov brat Sermet.

SRIJEDA Sermet i Deniz spremaju se za svoj prvi spoj, ali Firat i Narin sprečavaju ih u tom pothvatu. Deniz ne može ni trenutka ostaviti Narin samu jer je prilično rastresena zbog Firatove bračne ponude. S druge strane, Firat pati u Sermetovoj kući. Hoće li Sermet i Deniz uspjeti stići na svoj prvi spoj? Šadije, koja je vjerovala da započinje sretan život sa Zaferom, shvaća da je počinila veliku pogrešku. Šadijin se život najednom pretvara u noćnu moru i ona nikomu ne može ispričati što joj se događa. Međutim, Umu gaji sumnje koje će uvući Redžepa u Šadijin i Zaferov život.

>>Omiljena sapunica ovaj tjedan donosi: Šadije napušta sestrinu kuću!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije