Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestali

Evo što rade Joško i Tarik nakon posljednje 'Potjere'

Joško i Tarik dobro su rasploženi
Foto: Privatni album
1/2
28.05.2019.
u 17:23

Kako doznajemo od izvora s HRT-a, prošlog tjedna se na kraju posljednje Tarikove "Potjere" pojavio i Joško Lokas, te održao nastupni govor kao novi voditelj "Potjere".

Dvojica najpoznatijih domaćih voditelja kvizova Tarik Filipović i Joško Lokas ovih su dana u žarištu javnosti zbog novih angažmana. Naime, Tarik se od jeseni vraća u omiljenu fotelju kviza "Tko želi biti milijunaš?", a Joškov kviz "Šifra" prestaje s emitiranjem.

No, Joška ćemo zato gledati u ulozi voditelja "Potjere", koje je upražnjeno Tarikovim odlaskom. Kako doznajemo od izvora s HRT-a, prošlog tjedna se na kraju posljednje Tarikove "Potjere" pojavio i Joško Lokas, te održao nastupni govor kao novi voditelj "Potjere". 

Joško i Tarik danas su nasmiješeni pozirali na Velebitu, gdje je u tijeku snimanje serije "Nestali", čiji je autor Lokas, a snima se u produkciji HRT-a i "Clinica studija". 

Podsjetimo, "Nestali" su mini dramska serija od četiri povezane epizode u trajanju 50 minuta. Priča je to o šestorici hrvatskih vojnika, koji su desetak dana uoči Oluje, nakon vojne operacije ograničenog zahvata, ostali iza neprijateljskih linija odsječeni od ostatka svoje jedinice. Duboko u neprijateljskom položaju jednim će nepromišljenim, ali odlučnim potezom pretvoriti svoj povratak na hrvatski teritorij u nemoguću misiju. Daleko od glavnih ratnih sukoba, pokušavaju pronaći put kući, te svjedoče o životu koji su ostavili iza sebe, ali i razmišljaju o budućnosti koja ih čeka kada rat završi. "Nestali" progovaraju o izgubljenoj generaciji, preskočenoj i zakinutoj za normalan život zbog nametnutog rata. Likovi šestorice glavnih junaka inspirirani su stvarnim osobama, koji su umjesto fakulteta odabrali rat. U ratu su postali svjesni važnosti prijateljstva, žrtovanja i ovisnosti o prvome do sebe. Priča je to o ljudima koji nisu kalkulirali kada je trebalo braniti domovinu.

U glavnim ulogama šestorice hrvatskih vojnika su: Goran Navojec, Bojan Navojec, Alan Katić, Vedran Živolić, Marko Cindić i Filip Križan. U ostalim ulogama gledatelji će imati prilike gledati Marinka Prgu, Tarika Filipovića, Sandru Lončarić, Mariju Škaričić, Enisa Bešlagića, Enesa Vejzovića i mnoge druge.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar rubinet
rubinet
18:58 28.05.2019.

Tarik mi nije baš simpatičan,ali ovog Joška ne mogu smisliti.

Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
21:43 28.05.2019.

Prestajem gledati Potjeru , kao što nisam gledao ni Šifru, jer mi je Lokas rijetko antipatičan lik.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:02 28.05.2019.

Baš su lijep par, drago mi je da imaju hrabrosti istupiti zajedno u medijima. Trebali bi biti primjer drugim pripadnicima LGBTQHKDPU zajednice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije