Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROSONG

Evo što Danijela savjetuje Roku prije večerašnjeg nastupa

Dalibor Petko Show
Foto: Promo
1/3
16.05.2019.
u 17:46

Nije željela prognozirati Rokov plasman kazavši da je Eurosong nepredvidiv pa je to jedan od razloga zašto joj se ovo natjecanje sviđa.

Uoči večerašnjeg nastupa na Eurosongu, hrvatskom predstavniku Roku Blaževiću sreću je poželjela jedna od naših najuspješnijih predstavnica Danijela Martinović.

- Dragi Roko, želim ti samo puno sreće, budi samo svoj, bez obzira što bude. Ako budeš dao 100% onoga što jesi, znaš da si dao sve od sebe, a drugo nije u tvojim rukama – izjavila je Danijela gostujući u Dalibor Petko Showu.

Nije željela prognozirati Rokov plasman kazavši da je Eurosong nepredvidiv pa je to jedan od razloga zašto joj se ovo natjecanje sviđa.

Za svoje nastupe na Eurosongu rekla je da dugo godina nije bila svjesna što se dogodilo. Da danas može ponoviti svoj nastup s pjesmom „Neka m ne svane“, rekla je da bi jedno promijenila to da bi se potrudila biti svjesnija svega što se događa oko nje.

- Željela bih da sam prisutna u svakom trenutku jer to je nešto što pamtiš čitav život – rekla je Danijela.

Komentara 1

Avatar Olujni
Olujni
18:33 16.05.2019.

Koga briga za taj penzionerski skup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije