Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milost

Evo što će se dogoditi ovaj tjedan: Džan i Deniz odlaze k matičaru!

Milost
Foto: PR FOTO
03.02.2014.
u 08:10

Serija se prikazuje do ponedjeljka do petka od 21.20 sati na Novoj TV

PONEDJELJAK

Firatova i Narinina ljubav proći će još jedan test. Sinan pak ne želi čekati prekriženih ruku. S jedne strane obavještava Narin o Irmakinim intrigama, dok s druge kuje planove da stane na kraj njezinu odnosu s Firatom. Svi tragovi o trovanju Firata upućuju na Erola. Sermet napokon želi stati na kraj slučaju s gangrenom. Deniz obavještava Sermeta o svome vjenčanju s Džanom.

UTORAK

U prošlosti, Deniz se pokušava iskupiti jer je povrijedila Narinine osjećaje. Hoće li Deniz, koja pokušava malim znakovima pažnje promijeniti Narinin život, uspjeti u svom naumu? Mehmet i Šadije skrivaju se u kući na planini. Šadije ima trudove. Šadije očekuje bolno razdoblje u životu nakon porođaja. Fotografija koja je izašla u novinama snažno odjekne u Narininu i Firatovu životu.

SRIJEDA

Džan i Deniz odlaze k matičaru unatoč svim pitanjima koja ih kopkaju. Sermet ne odlazi na vjenčanje i donosi iznenađujuću odluku koja će otvoriti posve novu stranicu u njegovu životu. Firat je spašen od trovanja zahvaljujući Alijevoj budnoj reakciji. Hoće li se Firat uspjeti spasiti od nove nemilosrdne zamke koja mu se sprema? U prošlosti, Šadije pritišće Melek i Mehmeta da bi saznala gdje se nalazi njezino dijete. Šadijino stanje sve se više pogoršava jer ne uspijeva dobiti odgovor na to pitanje.

ČETVRTAK Mehmet i Šadije vraćaju se iz kuće na planini u Jaslihan. Obitelj Jilmaz očekuje jedan neočekivani i tužni ulazak u Novu godinu. Melikina smrt jako pogađa Firata. Irmak saznaje da je Firat izbjegao životnu opasnost. Traži Sinanovu pomoć s ciljem da Firat bude na sigurnom, no Firatu je opasnost tek za vratom.

PETAK Šadije nakon mnogo godina susreće Melek. Melek je sada udovica koja živi s dvoje djece. Melek upoznaje i Narin. Taj će susret potaknuti da priče koje su ostale zakopane u prošlosti izađu na svjetlo dana. Deniz i Sermet skrivaju se od svih u hotelu Sapandža. Sermet pokušava pomoći Deniz da se sabere. Dok započinje razgovor s Deniz o njihovim osjećajima, jedna će ih neočekivana vijest šokirati i morat će iznenada krenuti na put.

>>Radije ću biti sama nego da uletim u vezu i nespremna imam dijete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije