Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brza je!

Evo na što su nagovorili Adele nakon razvoda

Adele
Foto: PA/Pixsell
1/3
08.05.2019.
u 20:44

Adele se odlučila pristupiti aplikaciji za upoznavanje, a njezini prijatelji smatraju da je to dobar pothvat!

Pjevačica Adele (31) nije dugo čekala da krene u 'lov' nakon rastave od supruga. Prošil mjesec razvela se od biznismena Simona Koncekog (45) i spremna je krenuti dalje.

Njezini bliski prijatelji kažu kako je pjevačica otvorila račun na aplikaciji za upoznavanje, prenosi Mirror. Zna se da Adele ima tip muškarca, a na aplikaciju na koju se prijavila pristup imaju isključivo celebrityji. Tako su na aplikaciji prisutne Drew Barrymore (44) i Sharon Stone (61).

- Ovo je veliki korak za Adele. Na to su ju nagovorili njezini prijatelji. Rijetko kad izlazi van, ali primijete je gdje god se pojavi. Ovo se činilo kao najizgledniji način da upozna nekoga - rekao je pjevačicin prijatelj.

Razvod od Simona nije skrivala, a strani mediji kao razlog njihovog kraja navode prečestu razdvojenost. Premda više nisu zajedno, Adele i Simon odgajat će skupa sina Angela (6). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is 31...thank fucking god 💀 30 tried me so hard but I’m owning it and trying my hardest to lean in to it all. No matter how long we’re here for life is constant and complicated at times. I’ve changed drastically in the last couple years and I’m still changing and that’s okay. 31 is going to be a big ol’ year and I’m going to spend it all on myself. For the first time in a decade I’m ready to feel the world around me and look up for once. Be kind to yourself people we’re only human, go slow, put your phone down and laugh out loud at every opportunity. Learning to REALLY truly love yourself is it, and I’ve only just realized that that is more than enough. I’ll learn to love you lot eventually 😂 Bunch of fucking savages, 30 will be a drum n bass record to spite you. Chin up eh ❤️

A post shared by Adele (@adele) on

Početkom tjedna pjevačica je proslavila rođendan u stilu 'Velikog Gatsbyja' na imanju gdje se snimao poznati 'Kum', a na listi uzvanika našao se i Leonardo DiCaprio koji je poveo svoju majku i očuha Davida Warda, piše Mirror.

Pogledajte koji parovi su ostali dobri nakon razvoda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije