Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rentaju dojilje!

Evo luksuzne bolnice u kojoj je rodila Meghan Markle

Foto: Pixsell/Youtube
1/4
07.05.2019.
u 16:31

Jučer je u kraljevsku obitelj stigla dugo očekivana prinova čiji su roditelji Meghan Markle i Princ Harry. Iako je Meghan htjela roditi kod kuće, zbog komplikacija su morali ipak odabrati bolnicu, a odlučili su se zajednu od najluksuznijih u Velikoj Britaniji.

Iako je htjela roditi kod kuće u Frogmore Cottage u Windsoru, Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (37), ipak je morala roditi u bolnici.

Porođaj se odvio u bolnici Portland u Londonu, a jučer u 5:26 su Meghan i Harry postali roditelji dječaka čije se ime još ne zna.

Porod princa je bio obavijen velom tajne da čak ni Meghanini roditelji nisu znali da je prevezena u bolnicu. Vojvotkinja je navodno trebala roditi u bolnici  NHS Firmley Park, ali kraljevski par odlučio se za luksuzniju bolnicu.

Foto: Youtube Screenshot

Cijena poroda u bolnici Portland iznosi skoro 200.000 kuna, a u istoj bolnici rađale su i druge poznate mame - Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Thompson, Juliette Jools Oliver, supruga Jamiea Olivera.

Jedna od najluksuznijih bolnica u Velikoj Britaniji ima prostrane apartmane s dnevnim sobama u kojima su hladnjaci puni šampanjca. Trudnice moju izabrati ginekologa kojeg žele imati prisutnog na porođaju, a osoblje je na raspolaganju čitavo vrijeme. Svako dodatno noćenje u bolnici stoji 10.680 kuna.

Foto: Youtube Screenshot

- Neki su kod nas znali potrošiti i do 500.000 funti. Poznate osobe su nam stalni klijenti, a često nas posjećuju i arapske princeze - izjavio je Janene Madden, izvršni direktor bolnice.

- Bogatim klijentima želimo dati ono što žele. Ako žele deset dodatnih soba, mi ćemo im to pružiti. Sve dok su klijenti u mogućnosti platiti uslugu, an nama je da osiguramo sve što žele - dodao je Madden.

Osim toga, u bolnici je više od 50 članova medicinskog osoblja dostupno rodiljama, a ukoliko majke imaju problema s dojenjem, postoji i mogućnost iznajmljivanja privatnih dojilja. Za fotografije novorođenčadi i roditelja zadužena je posebna kompanija, a u obližnjoj trgovini u samoj bolnici, moguće je napraviti srebrna ili brončani odljev djetetove noge.

Foto: Youtube Screenshot

Bolnička kuhinja je ona kao u 'The Dorchester' hotelu s pet zvijezdica, a čak 13 ljudi pripremat će bilo koje jelo koje majka poželi. Od foie grasa, jastoga do kamenica i Dom Perignona.

Za novorođenčad se brine vrtić na prvom katu, bebe nose elektronsku oznaku koju prati računalni sustav pa se u svakom trenutku zna njihova lokacija.

Pogledajte kako je Meghan Markle otkrila trudnoću.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:08 08.05.2019.

Slika 2 i 3 - katastrofa! Ljepše je u Zajčevoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije