Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva ljubav

Evo koga Dino Jelusić ljubi već šest godina

Foto: Instagram/Facebook
1/3
19.04.2019.
u 08:35

Čini se kako nagađanjima oko odnosa Tare Thaller i Dine Jelusića dolazi kraj. Naime, Dino Jelusić je off-the-market i to već šest godina.

Nakon što se kroz cijelu sezonu emisije "Zvijezde pjevaju'' nagađalo o prirodi odnosa pjevačkog para Jelusić – Thaller, čini se da se fanovi moraju oprostiti od romantične ideje da nešto između Dine i Tare zapravo postoji.

Naime, 26-godišnji pjevač odavno je zauzet i u vezi je već šest godina s djevojkom iz Virovitice, Stellom Kim Janković. Ova pravnica nije trpjela nagađanja o Dini i Tari pa je odlučila zaključati sve profile na društvenim mrežama.

Na zajedničkim fotografijama kojih nema mnogo, ipak postoje komentari koji potvrđuju prisan odnos između nje i Dine.

– Moja ljepotica, budimo čudni skupa, bebo moja – stoji kao Dinin komentar na Facebooku uz mnogo srca. U jednom intervjuu za Telegram Stella je izjavila da brzo plane jer je temperamentna, ali čini se da se Dino dobro nosi s tim. Tom prilikom Stella je pozirala u gaćicama i košulji, a Dino ju je potpuno podržao.

Podsjetimo, nedavno se pjevač osvrnuo na sva nagađanja oko njegova i Tarina odnosa te se obračunao s medijima putem društvenih mreža optuživši ih za ''donošenje žutila''. On se, tvrdi, ne želi pojavljivati u medijima u takvom kontekstu jer je u showu ''radi pjevanja''.

– Ne, Tara i ja nismo skupa, samo se jako dobro slažemo. Od prvog dana kad su nas vidjeli skupa u produkciji svi su rekli ''Ajme, vas dvoje ste tako slatki zajedno'', tako da sam se nekako pripremio na to – objasnio je Dino za 24 sata.

Ovi parovi ostali su u dobrim odnosima nakon razvoda.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
10:09 19.04.2019.

Pogledao te Stelline slike. Dino neće s njom na duže sigurno ;)

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:13 19.04.2019.

'ko vam je taj Dino ? Stela ? Tara ?..... Nadam se da sada nećemo biti zasuti člancima o ovim eminentnim likovima kao sa Ellom Dvornik......

OK
okvals54
09:51 19.04.2019.

Kako mi je "vazno"koga ljubi ova meni anonimka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije