Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumci okupirali Bjelovar

Evo kako to izgleda kad glumce izlože kao namještaj

Glumci u Bjelovaru
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/7
26.04.2014.
u 16:30

Druženje s Bjelovarčanima glumci su nakon "izložbe" nastavili na "GLU MOTO alci"

Poznati bjelovarski BOK, kazališni festival koji je postao pravi bjelovarski brend po kojem je ovaj grad stekao prepoznatljivost u Hrvatskoj, pa i šire, i ove godine Bjelovarčanima je ponudio ne samo odličan kazališni doživljaj već i dobru zabavu izvan redovitog programa.

Goran Navojec, umjetnički direktor i glavni selektor, potrudio se da festival i u svom 12. izdanju ne prođe bez tradicionalne i u svijetu jedinstvene izložbe "glumci u izlogu". U salonu namještaja na šetalištu u središtu grada ove godine kao živi eksponati uz neizostavnog Bogdana Diklića i cijelu plejadu mladih glumaca "izloženi" su bili još i svojevrsni veterani BOK-a Zlatan Zuhrić Zuhra i Denis Bešlagić.

Bili su to još i Kristijan Ugrina i Slaven Knezović koji je u svom viđenju jedinstvene izložbe ponudio i najoriginalniju izjavu.

- Sada ću popiti dvije-tri bjelovarske rakije, to će me "odrvenit" i bit ću pravi eksponat - kazao je kroz smijeh Knezović dopunjujući tako šaljivi komentar uvijek dobro raspoloženog Zuhre koji je rekao da baš i nije neki izložak jer se osjeća sasvim živo.

Druženje s Bjelovarčanima glumci su potom nastavili ispred gradske uprave gdje je po treći put upriličena i jedinstvena "GLU MOTO alka". U nadmetanju alkara, koji su umjesto na konjima "jahali" na motociklima, uz domaće dečke čast glumaca branili su Navojec i Zuhra. Iako se i ovog puta puno češće gađalo "u ništa" nego u alku, publika se dobro zabavila i pljeskom ih sve nagradila.

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Nova zabava izvan kazališne scene Bjelovarčane očekuje sutra na starom Partizanovom, kultnom rukometnom igralištu, gdje bi se, ne bude li kiše, trebao održati tradicionalni humanitarni rukometni turnir. Uz poznate glumce i bjelovarske rukometne legende i ove godine će nastupiti i druga poznata imena iz javnog života.

>>Zbog ljubavi znam svaku rupu na cesti Beograd - Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije