Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje do kasno u noć

Evo kako su Slavko i Gabi proslavili pobjedu: 'Malo smo popili'

Foto: Instagram
1/3
03.06.2019.
u 08:28

Glumac Slavko Sobin i njegova plesna partnerica Gabrijela Pilić feštali su do kasnih noćnih sati

Slavko Sobin i Gabrijela Pilić pobjednici su nove sezone ''Plesa sa zvijezdama''. U samom superfinalu publika je birala između Slavka i Gabrijele te Viktorije Đonlić Rađe te njezina plesnog partnera Marka Mrkića, a pobjedu su naposljetku odnijeli Sobin i njegova Gabi.

Novopečeni ''kraljevi plesnog podija'' sinoć ni sami nisu bili potpuno svjesni pobjede. "Mislim da još nismo svjesni. Izvan sebe smo, ali smo i fantastično, definitivno. Trebat će još neke vrijeme da se slegnu dojmovi", izjavila je uzbuđena Gabriela za Dnevnik.hr.

Sreću, ali i ponos nije krio ni splitski glumac. "To je golemi ponos, jer je stvarno plod jako mnogo rada i ulaganja. Nemam sad lijep osmijeh pa sam dobio nagradu... Namučili smo se za ovo, ona se namučila, ona me trpjela... Mislim, trpio sam i ja nju, ali ovo je plod našeg zajedničkog rada i možda da je ovo nešto u čemu smo se natjecali pojedinačno, ne bi bilo toliko bitno. Ali ovo je nešto što smo nas dvoje stvorili zajedno. Kraj svemira, možda najljepši trenutak u mojem životu", zaključio je Slavko dodavši kako će show pamtiti po svojoj plesnoj partnerici koju od sada ima za cijeli život.

Slavlje uz obitelj i prijatelje trajalo je do kasno u noć, a djelić atmosfere pobjednici su sa svojim obožavateljima podijelili i putem društvenih mreža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za njih. Zbog njih. S njima. ❤

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

"Malo možda kasnimo s ovom objavom, malo smo možda popili, ali ljudi, hvala vam. Nadam se da niste samo zvali da bi zvali, nego da ste trošili vaše novce na nas jer smo vam nešto dali i hvala vam i volimo vas i svaka čast", rekli su Slavko i Gabriela u snimci na Insta Storyju pa kroz smijeh zaključili: ''I ne znam, malo smo popili. Aj bok.''

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih

Komentara 5

EN
endi
12:06 03.06.2019.

bili ste MRAK i presretna sam zbog vas dvoje. pobjeda je zaslužena :)

SV
sveznam1
09:38 03.06.2019.

Daj napisi sta ste ti i Luka nizetic radili u Tawanu?

VJ
vjekoslavkatalina
09:48 03.06.2019.

Glumac..ajde dobro danas valjda u nedostatku istinskih zvijezda koje valjda nemaju ni vremena sudjelovati u ovakvim emisijama zbog prenatrpanosti rasporeda zovu ovakve koji imaju viska vremena i ne znaju sto bi sa sobom dok ne dobiju kakvu ulogu u bezvezarijama od sapunica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije