Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
viđaju se?

Evo kako je kći Toma Cruisea proslavila 13. rođendan

Foto: PIXSELL/Instagram
1/5
20.04.2019.
u 11:07

Često izložena javnosti zbog kontroverzne rastave svojih roditelja, Suri Cruise se povodom svog rođendana opet našla na meti različitih nagađanja vezanih uz odnos s ocem Tomom Cruiseom.

Suri Cruise, kći Toma Cruisea (56) i Katie Holmes (40), je 18. travnja proslavila 13. rođendan. Iako svoju kći ne viđa uopće, pa čak ni deset dana u mjesecu po dogovoru nakon razvoda, HollywoodLife saznaje kako glumac i dalje misli o svojoj kćeri svaki dan te kakve je planove imao za njezin rođendan.

Izvor blizak Tomu za HollywoodLife je podijelio kako 'Tom šalje poklone i zove ju za svaki rođendan' te navodi kako je to radio i prijašnjih godina. Iako je Suri većinu života provela bez oca, ona i Tom su zadnji put viđeni  zajedno u javnosti prije šest godina, a njezina majka je tada radila prekovremeno kako bi imala život pun ljubavi i sreće.

- Katie je učinila jako dobro po pitanju odgoja Suri - govori izvor  blizak glumici za isti portal. Čini se da je Suri Katien prioriet broj jedan. Holmes je svoju kćer za 13. rođendan izvela na tihu večeru u New Yorku te pozvala njezine prijateljice.

Prošli mjesec Suri je viđena kako s koferima i putnim torbama izlazi iz stana u New Yorku što je medije navelo na spekulacije da se malena planira vidjeti s ocem nakon šest godina. Daljnja nagađanja oko toga zašto Tom bira ne viđati Suri je pokušao objasniti Rick Ross, kvalificirani stručnjak za odnose u Scijentološkoj crkvi.

Tvrdi kako je to zbog Surine blizine majici Katie te da je ona u crkvi najvjerojatnije opisana kao 'supresivna osoba', odnosno osoba koju članovi crkve trebaju izbjegavati jer su 'potencijalni izvor nevolje'.

Ove slavne osobe su se preobratile na Islam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije