Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RODILA SINA

Eva Longoria postala majka u 43. godini

Eva Longoria
Foto: Gtres/PIXSELL
1/6
20.06.2018.
u 11:19

Vijest je objavio HOLA! magazin, koji je na naslovnici donio sliku Eve i malog Santiaga, zdrave bebe teške 3 kilograma.

Glumica Eva Longoria (43) jučer je rodila prvo dijete. Eva i suprug José Pepe Bastón postali su roditelji dječaka kojem su dali ime Santiago Enrique. Vijest je objavio HOLA! magazin, koji je na naslovnici donio sliku Eve i malog Santiaga, zdrave bebe teške 3 kilograma.

Popularna 'kućanica' rodila je u bolnici Cedars-Sinai Medical Center u Los Angelesu, te je poručila kako su suprug i ona "zahvalni na prekrasnom blagoslovu".

Eva i  José (50) , inače direktor TV kuće  Televisa upoznali su se 2013. preko zajedničkih prijatelja, a vjenčali su se prije dvije godine. Eva je tada rekla kako bi dijete bilo "šlag na torti". José iz braka s Nataliom Esperón ima troje djece. Evi je ovo treći brak.

Za glumca Tylera Christophera bila je udana od 2002. do 2004., a za košarkaša Tonyja Parkera od 2007. do 2011.

Eva Longoria
1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije