Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napetost

Eva Longoria otkrila o 'Kućanicama' ono o čemu se dugo šuškalo

Foto: PA/Pixsell
1/3
12.04.2018.
u 14:35

Glumica je gostovala u showu Jimmyja Kimmela i pričala je o odnosu s glumicama s kojima je osam godina snimala seriju "Kućanice"

Glumica Eva Longoria gostovala je u TV showu Jimmyja Kimmela, a jedna od glavnih tema nije bila njezina trudnoća nego serija "Kućanice" koju  je snimala osam godina. 

Na pitanje postoji li šansa da se glumačka ekipa opet okupi i da se snime novi nastavci, Longoria je odgovorila:

– To me svi pitaju, ali nitko iz ABC-a nije to predložio. Mislim da su 24 epizode po godini bile sasvim dovoljne i nema potrebe za novima – rekla je glumica. Dok se serija snimala, uvijek se šuškalo kako se Teri Hatcher ne slaže dobro s Evom, Felicity Huffman i Marcijom Cross i zato je postavljeno pitanje je li neslaganje glavnih glumaca jedan od razloga što se serija više ne snima. 
– Ne, to nije razlog – odlučno je negirala Longoria i dodala:

– Mi smo jako dobre prijateljice. Felicity i Marcia će doći na otkrivanje moje zvijezde na Stazi slavnih. Međutim, nije spomenula Teri, čime je zapravo potvrdila kako se tri glumice i dalje ne slažu s Hatcher.

Postoji nekoliko priča o tome kako tri glumice nisu podnosile Teri, ali najčešće se prepričava događaj s snimanja naslovnice Vanity Faira kada je Longoria zajedno s Marciom Cross zaprijetila urednicima kako će otići sa snimanja bude li Hatcher s njima na slici. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije