Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zoran Škugor:

'Iznenađen sam što od susjeda nismo dobili ni bod'

Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
15.05.2017.
u 09:06

Zoran Škugor čestita Jacquesu i ekipi na trinaestom mjestu i kaže da glasovi publike vrijede više od glasova žirija

Pobjeda Portugalca Salvadora Sobrala na 62. Eurosongu u Kijevu nije bila iznenađenje. 27-godišnji student psihologije od prvog je dana slovio za favorita, što zbog emotivne skladbe “Ljubav za dvoje”, što zbog ozbiljnog zdravstvenog stanja (Salvadora čeka transplantacija srca).

Naš predstavnik Jacques Houdek s pjesmom “My Friend” završio je na 13. mjestu sa 128 bodova, no nije bio razočaran. Na Facebooku je objavio: – Hvala od srca svima koji su vjerovali u nas. Prezadovoljni smo nastupom i 13. mjestom. Nadam se da ovo znači da će Hrvatska ići svake godine na Eurosong. Ako smo prošle bili 23., a ove godine na 13. mjestu, neka sljedeće godine budemo treći.

Jacques je oduševio neupitnim glasovnim mogućnostima, no ipak je od žirija prikupio tek 25 bodova. Iznenađenje je što od susjednih zemalja nismo dobili ni bod, a situaciju su popravili glasovi publike. Estradni menadžer Zoran Škugor misli da je Jacquesov plasman uspjeh za Hrvatsku.

1/13

– Nakon puno sušnih godina i lanjskog ulaska u finale Nine Kraljić, 13. mjesto od 26 smatram uspjehom. Mnogi su rekli kako je pjesma čudno postavljena, Jacquesov tim išao je na moment šoka da jedna osoba pjeva dva vokala i u tome su uspjeli. To što su rezultati glasovanja publike bili impozantni, dokazuje da pjesma vrijedi. Osobno su mi uvijek vrijedili više glasovi publike nego stručnog žirija – kaže Škugor koji misli da je upitno bi li Portugal pobijedio da mu žiri nije dodijelio toliki broj bodova.

– Iznenadilo me što nam susjedne zemlje nisu dale ni boda, osim Crne Gore. No vjerujem i da je to sve stvar politike i naših odnosa sa Srbijom i Slovenijom. Čak je i Marija Šerifović napala svoju naciju što nam nisu dali niti bod. Sve je to biznis koji katkada nema veze sa stvarnom kvalitetom glazbe – zaključio je Škugor.

Komentara 39

RI
rikavac
09:16 15.05.2017.

Eurosong je odavno postao smece gdje se vec unaprijed zna ko ce pobijedit. Portugal favorit ne zbog pjesme vec zbog izvodjaca koji mora na operaciju srca.I sta je sad ocjenjivano na osnovu cega je odnijeo pobjedu kad je pjesma bezveze totalno,vec odnijeo pobjedu na osnovu sazaljenja.

Avatar mali_Radojica- hibridni ratnik
mali_Radojica- hibridni ratnik
11:00 15.05.2017.

Nadam se da Srbija,ako je u njoj preostalo imalo pameti,u budućnosti više neće slati predstavnika i trošiti pare na ovo smešno takmičenje i time nas sve poštedeti ovakvih banalnosti tipa ko je koliko kome dao i šta je ko od koga očekivao.Baš me zanima završni bilans organizacije ovog vašara,tj. da li se to uošte isplati ili je to vruć krompir u rukama organizatora.

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
11:04 15.05.2017.

Eurosong, a Australija 4.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije