Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno na Farmi

Eskalirala netrpeljivost između farmerica: 'Ako dozvolite da ona uđe u finale, ubijte se!'

farma
Foto: Nova TV
1/5
17.11.2015.
u 13:25

Premda je Anna glasala za Blaženku da se vrati na imanje, skladan odnos između ove dvije farmerice, bio je izgleda samo kratkotrajan.

Premda je Anna glasala za Blaženku da se vrati na imanje, skladan odnos između ove dvije farmerice, bio je izgleda samo kratkotrajan. Još dok je Blaženka bila na farmi, prije svog ispadanja, ona i Anna često su imale mnoga razilaženja u mišljenjima, kao i poneku prepirku.

No, čini se kako je Blaženka odlučila da više neće šutjeti te si je olakšala dušu.

-Anna laže ko čuko. Ona može pričati što hoće, ali kad izvali one svoje oči, ja znam da laže. Štiti sebe isto što se je štitila kroz Anamariju i sad ju je popljuvala. Ona da je štitila Anamariju, ona bi napravila to što joj je ona rekla. Štiti sebe vječno- povjerila se Aldu.

Istaknula je još kako će ona kada izađe moći disati, dok će Annu i one slične njoj biti sramota. -Ostat će šljam ovdje. Nadam se da ćete vi muški biti pametni, da izbacite sve. Ako dozvolite da Anna uđe u finale, ubijte se! Budite sigurni da nećete od nje centa dobiti!- nadodala je.

Aldo, koji se u svemu složio s Blaženkom, zaključio je kako je ona sama kriva za to što je Anna još uvijek na farmi. -Ti si kriva. Da si stavila onda mene za Gazdu, ne bi ona bila tu više!- kazao joj je Aldo.

Čime je Anna razljutila Blaženku, doznajte u večerašnjoj epizodi Farme od 20.15 sati na Novoj TV!

>>Miriam priželjkuje da ju Blaženka izazove u duel

>>Anamarija napustila Farmu: 'Nakon ovoga vjerujem da mogu sve'

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Starotopoljanin
17:33 23.11.2015.

ova blazenka je pokvarena zena,jako je opaka,pitajte samo ljude u sl.brodu,a i u vixhausenu na branju sparoga ,kako je bila podmukla i opaka.saljite to van iz farme pod hitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije