Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor ljepote

Eni Šukunda nova je Miss Supranational Hrvatske

Foto: Tomislav Beroš
1/22
08.06.2017.
u 16:17

Eni je studentica Ekonomije i poduzetništva na VERN-u i želja joj je otvoriti dućan za odjeću za mačke i psiće

Eni Šukunda (26) nova je Miss Supranational Hrvatske za 2017. godinu. Krunu je dobila nakon izbora koji je održan u hotelu Luna Island na otoku Pagu. Eni će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru koji će se održati u Poljskoj, krajem prosinca. 

- Rođena sam u Sisku, ali već sedam godina živim i radim u Zagrebu. Studentica sam Ekonomije poduzetništva na VERN-u. Imam ideju da otvorim dućan za odjeću za mačke i manje psiće – rekla je Eni koja dolazi iz šahovske obitelji. Za prvu pratilju izabrana je Irena Šimunović, dok je druga pratilja Irena Dokić. Miss fotogeničnosti je Anamarija Silov, dok je lentu Miss simpatičnosti dobila Tea Breščaković. 

Djevojke su se stručnom ocjenjivčakom žiriju predstavile u šest izlaza – kožna galanterija Galko i cipele butika Lu Lei; odjeća butika Lu Lei, kupaći kostimi Fabijana, uz naočale Prootpika i nakit MaYa; odjeća butika Tereza store; večernje crvene haljine Fabijana; vjenčanice Mistic exclusive. Program su vodili Davor Garić, te Ana Batarelo i Vjekoslava Bach. Voditeljice, kao i vlasnice licence, Tamaru Roglić i Sanju Bjedov Popović u prekrasne večernje haljine obukao je butik Diamond iz Pitomače. U zabavnom dijelu programa nastupio je Željko Bebek i glazbeni sastav Barabe.

Komentara 2

DU
Deleted user
16:58 08.06.2017.

Miss.... kako ono.... Supranational Hrvatske????????? Pa koji je to po redu izbor za Miss? čemu takva inflacija izbora za Miss, ubij me ako razumijem!

DU
Deleted user
15:12 10.06.2017.

NE kužim-po čemu su ti gabori misice ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije