Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački festival

Eni Jurišić: Glumu obožavam kao i glazbu pa uživam i na snimanju spota

Foto: Storypress
1/3
19.01.2018.
u 07:12

Mladoj pjevačici u karijeri pomaže i majka Jozefina, jedna od pjevačica kultne riječke Grupe 777, a kaže da sve voli podijeliti s njom. Na Zagrebačkom festivalu nastupa s pjesmom "Pepeo i prah"

Javnost ju je upoznala kao finalisticu HRT-ova showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”, a od onda je snimila dva singla i nastupala na još jednom HRT-ovu showu, “A strana”. Eni Jurišić sada je predstavila novi singl “Pepeo i prah”, pjesmu s kojom će nastupiti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu čije se 65. izdanje održava 26. siječnja.

Izdali ste singl “Pepeo i prah”. O kakvoj je vrsti glazbe riječ?
Ovoga puta riječ je o mističnom popu koji me osvojio nevjerojatnom snagom. Zaista me zaintrigiralo što je riječ o neuspjeloj ljubavnoj priči, a to priznaje nježnija polovica.
 
Pjesmu ćete izvesti na Zagrebačkom festivalu, nastupali ste na HRT-ovu showu “A strana”... Svlada li vas još uvijek trema prije velikih nastupa?
Točno, to će biti ujedno i moj prvi nastup na Zagrebačkom festivalu. Treme ne smije biti. Smatram to velikim iskustvom, a najviše želim kročiti na pozornicu i zapjevati.
 
Za pjesmu je snimljen i videospot. Kako ste se snašli pred kamerama?
Odlično, obožavam glumu i teatar jednako kao i glazbu, tako da, osim što guštam u studiju, ludo se zabavim i na snimanju spota.
 
Tko je prvi poslušao pjesmu? Kakve su bile reakcije?
Pjesmu je prvi čuo Vjeko jer je bio sa mnom u studiju tog trenutka, odmah nakon njega čula ju je i mama. Bilo je tu puno oduševljenja i emocija, pjesma nas je osvojila na prvu.
 
Jeste li odrasli uz njezinu glazbu? Što inače privatno slušate?
Odrastala sam uz raznovrsnu glazbu, svaki period života obilježio je neki drugi žanr. Obožavala sam Michaela Jacksona i Christinu Aguileru. Kasnije je sve nekako naginjalo prema rocku, a danas volim slušati Massima, Jinxe, Dvornika, od strane glazbe Gnarls Barkley, Siju i Johna Newmana.
 
U vezi ste s glazbenikom i bivšim natjecateljem showa Vjekom Ključarićem s kojim ste objavili singl “Prije nego nestane”. Kako je surađivati s partnerom?
Zaista prekrasno, teško mogu zamisliti drukčije jer smo od samog početka u ovome zajedno. Puno si pomažemo i stvarno je lijepo imati podršku najmilijeg i onog tko te zaista razumije.

1/58

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije