Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA SREĆA

Englezi su izgubili zbog 'prokletstva Micka Jaggera'

Mick Jagger
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
1/5
12.07.2018.
u 09:39

Nakon poraza engleski mediji podsjetili su i na "prokletstvo Micka Jaggera". Naime, Jagger je veliki fan Arsenala, ali i reprezentacije. Međutim, svaki put kad bi na velikom natjecanju pratio Englesku ili navijao za neku drugu reprezentaciju, oni bi izgubili.

Sudeći po engleskim medijima, jedan je od najvećih krivaca za sinoćnji poraz njihove reprezentacije Mick Jagger. Frontmen Rolling Stonesa sinoć je bio na utakmici u Moskvi i objavio video sa stadiona uz poruku: "Idemo, Engleska!"

No, fanovi su ga počeli zezati, pa mu je jedan odgovorio "You Can't Always Get What You Want" ("Ne možeš uvijek dobiti što želiš"), što je i naslov popularne pjesme Rolling Stonesa.

Foto: Facebook/ Naš potok

Nakon poraza engleski mediji podsjetili su i na "prokletstvo Micka Jaggera". Naime, Jagger je veliki fan Arsenala, ali i reprezentacije. Međutim, svaki put kad bi na velikom natjecanju pratio Englesku ili navijao za neku drugu reprezentaciju, oni bi izgubili.

Prije 20 godina pratio je utakmicu Engleska – Argentina na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Podsjetimo, Argentina je u osmini finala pobijedila nakon jedanaesteraca. Prije osam godina prvo je navijao za SAD protiv Gane, zatim za Brazil protiv Nizozemske i Englesku protiv Njemačke. Svi su izgubili.

Prije četiri godine podržao je Englesku tijekom njihovih mečeva s Italijom i Urugvajem, ali i Brazil prije poniženja u polufinalu s Njemačkom. Podsjetimo, Jagger ima sina s Brazilkom Lucianom Jimenez, pa je s njim i navijao za Brazil. No brazilski mediji čak su mu dali nadimak "pe frio", što je termin za lošu sreću.

Pogledajte galeriju s koncerta Rolling Stonesa:

Mick Jagger
1/16

Komentara 3

IB
ibiza
11:03 12.07.2018.

ma gupost, mi smo za njih sila koja sa glavom igra

VB
vbk
10:05 12.07.2018.

žvalavi , pušite ..............

JA
javno
10:56 12.07.2018.

Vas prati prokletstvo Hurstova "gola" iz 1966

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije