Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo najbolje za njih!

Engleski nogometaši svoje bolje polovice smjestili na 'plutajuću palaču' gdje vrijede drugačija pravila

Foto: Kolaž/Reuters
1/8
27.11.2022.
u 06:55

Na brodu se također nalazi i Yacht Club koji se naziv ''brod unutar broda'', a ima 152 apartmana, privatne terase za sunčanje na dvije palube, bazena i restorana kao i stakleno stubište optočeno tisućama Swarovski kristala. Gosti na raspolaganju imaju batlera spa, bazene, dizajnerske trgovine i brojne druge sadržaje.

Na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu koje se održava u Kataru mnoga su pravila drugačija. Zabranjen je alkohol, oskudno odijevanje i još puno toga, no nogometaši engleske nogometne reprezentacije pobrinuli su se da njihovim boljim polovicama i obiteljima baš ništa ne nedostaje pa su ih smjestili na luksuzni kruzer MSC World Europa koji je usidren u Dohi.

Foto: Instagram
Radi se o luksuznom brodu za krstarenje čija se vrijednost procjenjuje na gotovo milijardu funti, a često ga nazivaju ''plutajuća palača''. Ovo luksuzno plovilo prima oko 700 gostiju, a osim obitelji engleskih nogometaši tamo će boraviti svi koji si mogu priuštiti takav boravak u jednoj od 2633 kabine koje se nalaze na brodu. MSC Yacht Owner's Suite najluksuznija je kabina koja ima balkon, panoramske prozore od poda do stropa, odvojenu blagovaonicu i dnevni boravak kao i veliku hidromasažna kada.  Također, na brodu se nalaze 33 restorana i bara, od mediteranskih ribljih restorana preko azijskih grill i sushi barova do američkih steakhousea i restorana koji nude latinoameričku uličnu hranu, a poslužuje se 24 sata dnevno.

Odabranice engleskih nogometaša već su se na društvenim mrežama pohvalile luksuznim smještajem, a zanimljivo je kako na kruzeru alkohol nije zabranjen. Na brodu se također nalazi i Yacht Club koji se naziv ''brod unutar broda'', a ima 152 apartmana, privatne terase za sunčanje na dvije palube, bazena i restorana kao i stakleno stubište optočeno tisućama Swarovski kristala. Gosti na raspolaganju imaju batlera spa, bazene, dizajnerske trgovine i brojne druge sadržaje.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije