Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITAIN'S GOT TALENT

Emotivni duet oca i sina rasplakao žiri i publiku

Britain's Got Talent
Foto: ITV/Screenshot
1/4
30.04.2018.
u 15:03

Cowell je bio toliko dirnut izvedbom da je stisnuo zlatni gumb i poslao ih direktno u polufinale, te čak i dobio poljubac kolege iz žirija Davida Williamsa.

Simon Cowell poznat je kao čovjek koji je dosta kritičan i oštar na jeziku, stoga je mnogim gledateljima popularnog showa "Britain's Got Talent" bilo pravo iznenađenje vidjeti ga kako plače nakon emotivnog dueta oca i sina Tima (43) i Jacka (12) Goodracea, koji su u emisiji izveli svoju pjesmu "The Lucky Ones" ("Sretnici"). Cowell je bio toliko dirnut izvedbom da je stisnuo zlatni gumb i poslao ih direktno u polufinale, te čak i dobio poljubac kolege iz žirija Davida Williamsa.

Jack je kazao kako s tatom svira od pete godine, te uživa u glazbi. Rekao je kako obožava gledati "Britain's got Talent" najviše zbog Cowellovih uvreda prema lošim pjevačima. No, njegov tata i on za nastup su dobili ovacije.

- Ljudi me pitaju koliko sam se promijenio otkad sam postao tata. Naravno da sam se promijenio, na to ne možete utjecati. Moj Eric sad ima četiri godine, a ja sam na jako pozitivan način počeo  gledati svijet njegovim očima. To je super, jer zajedno gledamo odlične filmove. Gledao sam i slušao ovog dečka ispred sebe i doslovno pomislio: "Bože, ovo bi definitivno mogao biti Eric" - rekao je Cowell.

Komentara 4

CI
cigo1983
17:57 30.04.2018.

A video,tulavci???!!!!

RZ
rebel.zg
16:20 30.04.2018.

Hm, gledo sam ovo sinoc na Axn i kad sam vidio koliko patetike oko ove dvojice sam prebacio program tako da sam propustio sve ovo 😂 u svakom slucaju malo pretjerano, bio je ilizionist prije njih koji je napravio po meni puno veci show, iva dvojica su ok ali... khm

OB
ObrenM
16:05 30.04.2018.

Clanak pisan u doba nijemih filmova,izvrsno docarava muziku koju su svirali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije