Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Emotivni Čombe se oprostio od Nadarevića: 'Vrijeme je za kraj sezone. Odmori'

Miraj & Mustafa
Foto: Youtube screenshot
1/13
23.11.2020.
u 09:02

Podsjetimo, glumac Mustafa Nadarević preminuo je jučer u 78. godini života nakon duge borbe s teškom bolešću.

Svijet glume ovih prostora više nikada neće biti isti. Duboki je trag iza sebe ostavio glumac Mustafa Nadarević koji je preminuo jučer u 78. godini života, a od njega se opraštaju brojni kolege i obožavatelji. Među njima i Miraj Grbić, glumac koji je u seriji koja je osvojila srce mnogobrojnih gledatelja "Lud zbunjen normalan" utjelovio Čombeta

U emotivnoj objavi na Instagramu opisao je svoj prvi susret s velikim glumcem.

Miraj & Mustafa
1/4

"Dragi moj profesore, sjećam se kad si ušao učionicu i ja nisam mogao vjerovati ko mi predaje. I sam sam se osjećao malo više kao glumac. Sjećam se kad sam dobio prvu ulogu u kazalištu. Bio sam druga godina na akademiji i ti si mi dao ulogu u predstavi "Let iznad kukavičijeg gnijezda. Sjećam se koliki si mi vjetar u leđa davao kad sam odlazio za LA i koliko si ponosan bio kad smo se vidjeli na snimanju "Lud zbunjen normalan" prije par godina.  Glumčino! Glumčino! Glumčino! Vrijeme je za kraj sezone. Odmori. Sada si sa svojom Slavicom. Sve si nas zadužio lafe", napisao je Grbić, a ispod objave počeli su stizati komentari puni sućuti i sjete.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo,  Mustafa Nadarević već je dulje vrijeme imao ozbiljne zdravstvene probleme zbog kojih je sve do nedavno bio u bolnici. Nadarević je početkom ove godine javnosti otkrio da boluje od karcinoma pluća te se uključio u kampanju “Udahni za život”.  Kada je glumac otkrio javnosti da ima karcinom, rekao je: – Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest. Imao je tada i poruku za sve pušače i upozorio je koliko je važno na vrijeme otići liječniku.

Foto: PIXSELL

 – Mogu im poručiti da ne budu primitivni kao ja, da se ne plaše doktora. Meni je doktor još kao malom djetetu bio ''jao'', od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vrijeme na preglede, jer onda je izlječivost vrlo blizu – rekao je glumac. U veljači je stigla vijest da se nakon terapije zračenjem osjećao bolje, a kada je zbog pandemije koronavirusa snimanje serije "Lud, zbunjen, normalan" prekinuto u Sarajevu, vratio se u Zagreb.

U 78. godini života preminuo je Mustafa Nadarević.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije