Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Emotivna poruka Raquel nakon Rakitićevog odlaska iz reprezentacije: 'Velik si ljubavi'

Foto: Instagram screenshot
1/12
24.09.2020.
u 18:00

Nakon što je dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić obznanio da odlazi s te pozicije, oglasila se i njegova supruga Raquel Mauri.

Velik si ljubavi. Uvijek sam ponosna na tebe, moj živote - napisala je ponosna supruga bivšeg dokapetana hrvatske nogometne reprezentacije Ivana Rakitića, Španjolka Raquel Mauri, te još dodala na hrvatskom: "Volim te majstore".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, nimalo laku odluku u napuštanju hrvatske reprezentacije nakon 106 nastupa i 15 golova, Rakitić je donio prije tri dana obznanivši medijima da odlazi u zasluženu mirovinu.

- Oproštaj od hrvatske reprezentacije mi je najteža odluka u karijeri, ali osjetio sam da je ovo trenutak kada moram prelomiti i donijeti tu odluku. Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za svoju domovinu, a nezaboravni trenuci sa Svjetskog prvenstva ostat će mi među omiljenim uspomenama u životu. Uvjeren sam da i dalje imamo sjajnu momčad koju čeka svijetla budućnost. Svojim prijateljima i suigračima u reprezentaciji želim svu sportsku sreću svijeta u narednim izazovima, a u meni će imati najvećeg navijača - rekao je bivši Vatreni okupljenim novinarima prije tri dana na konferenciji za medije.

Rakitići su se prvi put vjenčali samo civilno u španjolskoj Sevilli i to uoči dolaska na svijet njihove kćeri Althee. Dvije godine kasnije uslijedilo je i crkveno vjenčanje također u Sevilli, gradu u kojem je Rakitić i upoznao svoju sadašnju suprugu. Njihova ljubav planula je dok je Raquel radila kao konobarica u jednom lokalu u koji je Rakitić često zalazio. Bila je to, priznao je nogometaš, ljubav na prvi pogled.

 - Dugo mi je trebalo da je nagovorim na izlazak, ali ne samo zato što me je odbijala nego i zato što nisam dovoljno dobro znao govoriti španjolski pa se naša prvotna komunikacija svodila samo na sramežljive osmijehe - rekao je tada Rakitić. Rakitići su u braku dobili i dvije kćeri, a uz već spomenutu Altheu kojoj je šest godina imaju i trogodišnju kći Adaru.


 

Tereza Kesovija nam je pričala o novom spotu, pogledajte!

Komentara 4

IR
IraRob
18:16 24.09.2020.

Ona je jedan od razloga za zašto je Rakitić napustio reprezentaciju

MA
Mary5
21:30 24.09.2020.

U bas je dirljiva, ne mogu da se usutim stalno placem😣😣😭

FE
ferreyra
18:36 24.09.2020.

Realno ružni ste oboje ali preslatki ste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije