Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojana Gregorić Vejzović

Emotivna objava: Nema riječi kojima bih opisala njegovu požrtvovnost i ljubav

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/6
22.05.2018.
u 10:18

Glumica je na Instagramu napisala rođendansku čestitku 11 godina starijem bratu Tomislavu kojem se zahvalila što je uvijek bio uz nju.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović ima 11 godina starijeg brata Tomislava koji nije toliko eksponiran, ali glumica je s njim jako povezana i povodom njegovog rođendana na Instagramu mu je napisala dirljivu posvetu.

- Dijete sam rastavljenih roditelja.Iako sam imala sreću da su starci ostali u dobrim odnosima te je tata bio dio mojeg odrastanja,moj 11.god stariji brat Tomislav uvelike je preuzeo brigu u svakodnevici koja je tražila prisutnost sada,odmah i ovdje. Od vođenja u vrtić, pisanja zadaća i pokoje čvrge jer mi je matematika bila muka, što on kao budući dipl.ing. elektrotehnike nije mogao shvatiti,zbog čega mi je i dodijelio nadimak kmet.Od brige jesam li i koliko pojela za doručak.Vožnji biciklom, vođenja u park, nagledao su kung-fu filmova zbog mene. Nebrojeno puta dojurio je i donio mi stvari koje sam zaboravila za trening...U disco sam prvi puta išla u njegovoj pratnji,vodio me na prvi koncert u životu Spandau ballet,kada me nosio na leđima. Nema riječi  kojima bih opisala njegovu požrtvovnost i ljubav. Stara slika za starca...ma ne,ne da se fotkati baš i odbija mreže....kmet! Sretan ti rođendan brath. - napisala je Bojana.

 

 

Dijete sam rastavljenih roditelja.Iako sam imala srećeu da su starci ostali u dobrim odnosima te je tata bio dio mojeg odrastanja,moj 11.god stariji brat Tomislav uvelike je preuzeo brigu u svakodnevici koja je tražila prisutnost sada,odmah i ovdije.Od vođenja u vrtić,pisanja zadaća i pokoje čvrge jer mi je matematika bila muka,što on kao budući dipl.ing. elektrotehnike nije mogao shvatiti,zbog čega mi je i dodijelio nadimak kmet🙈.Od brige jesam li i koliko pojela za doručak.Vožnji biciklom,vođenja u park,nagledao su kung-fu filmova zbog mene.Nebrojeno puta dojurio je i donio mi stvari koje sam zaboravila za trening...U disco sam prvi puta išla u njegovoj pratnji,vodio me na prvi koncert u životu Spandau ballet,kada me nosio na leđima.Nema riječi kojima bih opisala njegovu požrtvovnost i ljubav.Stara slika za starca😜😅...ma ne,ne da se fotkat baš i odbija mreže....kmet🤣! Sretan ti rođendan brath ❤️you to the🌛and back❣️ #brother #birthday #eternal #love #actresslife #bojanagregoricvejzovic

A post shared by Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.g.v) on

 

Njena objava raznježila je Bojanine prijatelje i pratitelje na ovoj društvenoj mreži. 

1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije