Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi izazovi

Emotivna objava domaće glumice: 'Obećala sam mu da ga neću sramotiti i plakati...'

Foto: Instagram screenshot
1/6
02.07.2020.
u 18:41

- Moj sin završio je 8.razred! Svjedodžbu 5,0 jučer predvečer svečano je primio u svojoj sada već bivšoj školi! Čestitam ljubavi moja,jako sam ponosna na tebe - napisala je Bojana

Glumica Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je čestitala 14-godišnjem sinu Raulu na odličnom uspjehu na kraju osmog razreda. Raul je osnovnoškolsko obrazovanje završio s prosjekom 5.0, a ponosna mama je to posebno istaknula u emotivnoj objavi. 

1/7

- Moj sin završio je 8.razred! Svjedodžbu 5,0 jučer predvečer svečano je primio u svojoj sada već bivšoj školi! Čestitam ljubavi moja,jako sam ponosna na tebe! Čestitam svim osmašima, ali i roditeljima te pogotovo našim dragim profesorima!! Bila je ovo vrlo neuobičajena i teška školska godina. Počinje novo razdoblje,novi izazovi! Osobno vrlo emotivno doživljavam te prekretnice. Obećala sam sinu jučer da ga neću sramotiti i plakati, ali plakala sam pa se i ovo sada čini previše. No...djevojke i mladići, znajte da je pred vama bezbroj sjajnih mogućnosti! Nema toga što ne možete postići, samo je ponekad potrebno više “zagrijati stolicu”! Sretno svima koliko god vas ima! Bez patetike i pretjerivanja vi ste naša karta za put u bolju budućnost!!! - napisala je glumica. 

Foto: Instagram screenshot

Osim Raula Bojana i njen suprug i kolega Enes Vejzović ima 10-godišnju kćer Zoe. Glumica je u intervjuu za magazin Gloria kazala kako je tajna uspjeha njenog braka možda upravo u tome jer su oboje vezani poslom. 

-  Kad bih znala tu formulu, mislim da bih je mogla prodati za dobre pare. Kao djevojka zazirala sam od pomisli da budem s čovjekom iz branše, no onda sam se ludo zaljubila baš u Enesa. Mnogo vremena provodimo zajedno i razumijemo problematiku čudnog radnog vremena. Gluma i općenito umjetnički poslovi su nešto što ne možete ostaviti u uredu, odnosno kazalištu, i ne razmišljati o tome kod kuće. Ta vrsta podupiranja je neizmjerno važna. Ljubav počinje u strasti i zanesenosti, no prijateljstvo, kompromis i podrška čine je čvrstom - rekla je Bojana. 

 

 

Komentara 13

K0
K0mentar
18:46 02.07.2020.

predivno,predivno! jel pokazao bivsoj skoli "srednjaka"kako ga je mama ucila?

DO
Domumom
18:49 02.07.2020.

Na naslovnoj slici stare gume kojima treba obnova.

LI
Lionking
20:55 02.07.2020.

Preseravanje bez kraja i konca, samo da bi se došlo u medije. Odurno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije