Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sezona

Emisija “Shopping kraljica” vraća se na male ekrane

Foto: RTL
16.03.2018.
u 23:00

U novoj sezoni gledatelje očekuju maratonske potrage za odjećom, obućom, frizurom i šminkom i naravno, dobra zabava.

Nakon dvije vrlo uspješne sezone, RTL-ov zabavni format „Shopping kraljica“ vraća se na male ekrane. U ovom iznimno popularnom showu, koji se prikazuje u 15 država diljem svijeta, natjecateljicama se ispunjavaju modne želje – dobiveni novac moraju potrošiti na odjeću, obuću i šminku.

– Omiljena lifestyle emisije „Shopping kraljica“ ovih je dana započela sa snimanjem nove sezone. Poznati ružičasti kombi s logom showa vratio se na zagrebačke ulice i prevozi nove, još interesantnije natjecateljice koje se žele okititi laskavom titulom kraljice mode i šopinga. U novoj sezoni gledatelje očekuju zanimljive maratonske potrage za odjećom, obućom, frizurom i šminkom, otkvačeni modni izričaji i, naravno, dobra zabava. No, gledatelje ćemo o imenu stilista koji će donositi sud o kraljici stila i mode, kao i datum početka prikazivanja, obavijestiti na vrijeme – otkrili su nam iz PR odjela RTL-a.

Svaki tjedan se petero žena natječe za titulu šoping kraljice. Tjedni zadaci, poput stila “vjenčane kume”, “rođendanski tulum”, “životinjski uzorci”, samo su neke od tema koje će biti zadane kandidatkinjama, a one će u roku od četiri sata – svaka u jednom danu, morati kupiti odjeću koja će odgovarati zadanom stilu.

Usto, na kraju će morati stići i kod frizera i šminkera ne bi li dojam bio potpun. Šoping kraljica će, uz odjeću koju je kupila, osvojiti i novčanu nagradu. No, sve sudionice na neki će način biti pobjednice jer će svaka od njih zadržati odjeću.

Komentara 6

DP
d.pia
00:11 17.03.2018.

ako niste znali VL u hrvatskom jeziku se ne kaze petero zena nego pet zena...zaposlite lektora jer vam je prijeko potreban

ZI
zico
23:43 16.03.2018.

niste vi normslni

Avatar rubinet
rubinet
15:49 17.03.2018.

za gledatelje s IQ oko 95

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije