Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati glumac

Emir Hadžihafizbegović završio u bolnici na hitnoj operaciji!

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
22.08.2019.
u 11:59

Kako doznaje Avaz.ba glumac Emir Hadžihafizbegović smješten je u bolnicu u Sarajevo gdje danas hitno treba biti operiran.

Glumac Emir Hadžihafizbegović završio je u bolnici u Sarajevu kako bi hitno bio operiran, saznaje Avaz.

Zbog hitne operacije otkazane su izvedbe predstave "Sjećaš li se Dolly Bell" u Budvi i Tivtu za 26. i 27. kolovoza. Glumac je prije nekoliko dana bez naznaka zdravstvenih teškoća koračao sarajevskih crvenim tepihom na Sarajevo Film Festivalu.

Kako saznaje 24 sata, riječ je o povredi noge.

-  Dobro sam, nije nikakva teška operacija, imam malu povredu. Ozlijedio sam nogu i do nedjelje, ponedjeljka sam doma - rekao je glumac koji je slično iskustvo povrede imao u ožujku ove godine kad je bio hitno prevezen u Opću bolnicu u Sarajevu jer mu je pukao mišić.

Tijekom predstave je povrijedio nogu te je u trenucima zamjene scena intervenirala hitna pomoć, a glumac je dvije trećine predstave igrao s teškom ozljedom, što nitko u publici nije mogao primijetiti.

Podsjetimo, krajem svibnja bosanskohercegovački glumac s hrvatskim državljanstvom našao se pred oštrom osudom nakon izjave u jednoj emisiji u kojoj je osudio pjevača Marka Perkovića Thompsona. U pitanju je bila rasprava o pjesmi "Srbe na vrbe", a glumac je rekao da bi pjevača Isus zabranio.

Na prozivku je reagirao i Thompsonov menadžment proglasivši ga "rekorederom izgovorenih gnjusnih laži i gluposti".

Komentara 35

DU
Deleted user
12:21 22.08.2019.

Siguran sam da će kroz koji dan završiti u Zagrebu na trošak poreznih obveznika države koju često blati.

Avatar patkovic
patkovic
12:17 22.08.2019.

ako je nešto opasno ipak je trebao za istambul

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
12:05 22.08.2019.

Tko je ovaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije