Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u 2

Emir Hadžihafizbegović ovako je reagirao na sliku na kojoj diže tri prsta

Foto: HRT
1/6
16.06.2019.
u 15:36

Bosanskohercegovački glumac bio je gost kod Aleksandra Stankovića i teme razgovora bili su i Željko Komšić, Marko Perković Thompson, braća Mamić...

Kod Aleksandra Stankovića u emisiji "Nedjeljom u 2" gostovao je glumac Emir Hadžihafizbegović koji je u emisiji govorio o tome zašto je podržao Željka Komšića i kritizirao Marka Perkovića Thompsona, otkrio je zašto je otvorio svoj Facebook profil, osvrnuo se i na one koji ga kritiziraju i govore da je kupio hrvatsko državljanstvo, osvrnuo se i na izborni sustav u BiH, odgovorio kakva je njegova veza s braćom Mamić, a komentirao je i glasine i da postoji njegova fotografija na kojoj diže tri prsta.

- Kako možete očekivati da Bošnjaci ne daju Komšiću glas i tako spriječe Čovića da uđe u Predsjedništvo, kada taj isti Čović 9.1. ide na  Dan Republike Srpske, gdje se generalu Lisici uručuje orden, a general Lisica je osuđen na 20 godina zatvora zbog granatiranja Slavonskog Broda i  za ubojstvo nevine djece - pitao je Hadžihafizbegović i dodao kako je Komšić bio branitelj, Hrvat po nacionalnosti i izuzetno čestit i pošten čovjek.

O kritikama na račun pjevača Marka Perkovića Thompsona rekao je sljedeće: 

- Rekao sam da je Isus Krist živ, da bi zabranio Thompsona jer Isus Krist je bio za toleranciju. Ja nisam došao u vašu emisiju da polemiziram s  herojem nacije, Borom Čorbom, majkom nacije... Ne želim ulaziti u polemike, gospodin Marko se meni nije ni obratio... Ne želim polemizirati s onima koji po meni sad vjerojatno dok traje emisija j**u balijsku majku po portalima. Dodao je i kako ti koji ga kritiziraju ujedno traže i da vrati hrvatsko državljanstvo za koje kaže da ga nije kupio za pet tisuće eura ispod stola u Posušju. 

Za braću Zorana i Zdravka Mamića rekao je kako su njegovi prijatelji i jako mu je žao što se događa Zdravku Mamiću za kojeg kaže da je podigao Dinamo i cijelu priču oko hrvatskog nogometa. Na tvrdnje da postoji fotografija na kojoj on podiže tri prsta uzvratio je kako su to budalaštine.

- To je stvarno budalaština. Ne želim se uopće s tom blasfemijom baviti - rekao je glumac iz Bosne i Hercegovine, a voditelj mu je pokazao tu spornu fotografiju što je Emira vidno uznemirilo i rekao je da je slika autentična, ali i dodao:

Foto: HRT/Screenshot

- Ovo sam ja i tri prsta ispred skupštine Tuzla. Da ja dižem tri prsta u Tuzli?!? Koja je granatirana, daj, Aco, molim vas stvarno, ovo je budalaština. Ovo je autentično, ali kontekst nema veze s vezom. Ovo je  kao kad su onog iz Dubioze Kolektiv prozvali da je digao tri prsta jer je pokazivao koliko je sati. Dodao je i da mu je 50 članova obitelj ubijeno u Srebrenici i da su ovo budalaštine. 

Komentara 133

GE
genex
16:16 16.06.2019.

tipična turska podlost i premazanost svim mogućim lojevima (ne koristim izraz mastima zbog političke koreknosti).u isto vrijeme,stanković vrlo suzdržan,kao i uvijek kad želi promovirati određenu političku agendu.najbolje je kad čovjek nabraja pet hrvata i pet srba koji su po ćeifu njegovom nacionalnom korpusu,potpuno ignorirajući većinsku volju hrvatskog i srpskog naroda. ili kad se pravi glup na notornu činjenicu da njegov narod ne može birati predstavnika drugom narodu i to opravdava time da je čović negdje bio.tu se prepoznaje jedna poveznica i agenda da se hrvati iz hrvatske odvoje od hrvata iz bih, naročito ovih iz hercegovine. posprdno nazivanje thompsona herojem nacijem i istovremeno povezivanje s majkom nacije u srbiji ( ceca), te četnikom đorđevićem, samo pokazuje koliko je lik pokvaren. bilo bi mu bolje da bude pošten i sam vrati hrvatsko državljanstvo , koje mu inače treba oduzeti.

Avatar Ispratitelj95
Ispratitelj95
15:46 16.06.2019.

Tko mu je dao hrvatsko državljanstvo? Nije rođen u RH, nije Hrvat, nije ničim zadužio ovu državu... Po kojim kriterijima?

DO
domxerex
15:57 16.06.2019.

Sve tipa - je tako mi poštenja, majke mi, rahmetli babe mi - sve takva spika. Popije kafu i zbriše iz kafića i kaže čovjeku za stolom - deder plati ja ću ti vratiti ili platiti drugi put. Sjedite na piće s njime i uvjerite se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije