Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI PREŽIVJETI?

Emilia Clarke otkrila sudbinu svog lika iz 'Igre prijestolja'

Emilia Clarke
Foto: HBO
1/4
29.06.2017.
u 12:21

Emilia Clarke, poznata i kao Daenerys Targaryen, u intervjuu za Rolling Stone rekla je kako "ne sumnja da će nakon kraja osme sezone biti i novih serija baziranih na likovima iz "Igre prijestolja", no ona zna da će snimiti još samo jednu sezonu.

Ljubitelji hit serije "Igra prijestolja" znaju da je sve moguće te da nitko od glavnih likova nije siguran da će preživjeti. Ipak, izgleda da će jedna od glavnih zvijezda serije preživjeti do samog kraja te da ćemo je gledati i u osmoj, zadnjoj sezoni serije.

Emilia Clarke, poznata i kao Daenerys Targaryen, u intervjuu za Rolling Stone rekla je kako "ne sumnja da će nakon kraja osme sezone biti i novih serija baziranih na likovima iz "Igre prijestolja", no kako ona zna da će snimiti još samo jednu sezonu. Time je jasno dala do znanja da će preživjeti sedmu sezonu koja na HBO-u starta 16. svibnja te da će se pojaviti i u osmoj. Clarke je potvrdila i ono što su fanovi mogli vidjeti u traileru sedme sezone: da će se njezin lik konačno vratiti u Westeros.

– Ovu sam sezonu većinom snimala u Belfastu – rekla je Clarke. Inače, scene Westerosa prijašnjih sezona snimane su u Sjevernoj Irskoj, dok je Clarke dosad većinom boravila u Maroku, koji je zbog tople klime "glumio" Essos.

– Sedma sezona bit će zanimljiva jer će se konačno završiti neke priče, ali i podsjetiti na neke stare koje smo već zaboravili – dodala je Clarke, koja će ove godine glumiti i u filmu o mladom Hanu Solou, legendarnom liku iz Ratova zvijezda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije