Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA PRIJESTOLJA

Emilia Clarke otkrila dramatičnu transformaciju svoje Khaleesi u novoj sezoni hit serije

emilia clarke
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
19.09.2017.
u 21:10

- AAAAHHHHHHH, napravila sam to! Majko zmajeva upoznaj Emiliu! Emila, upoznaj Majku zmajeva - napisala je Emilia

Glumica Emilia Clarke, najpoznatija kao Daenerys Targaryen u hit seriji "Igra prijestolja" iznenadila je svojih 15 milijuna pratitelja na Instagramu drastičnom promjenom izgleda. Kao što je dobro poznato, proteklih sedam godina Emilia je privatno bila brineta, a na snimanju je kao Daenerys stavljala plavu periku. Čini se kako u osmoj sezoni više neće nositi periku, budući da je obojala kosu u plavu.

  - AAAAHHHHHHH, napravila sam to! Majko zmajeva upoznaj Emiliu! Emila, upoznaj Majku zmajeva - napisala je Emilia i pozdravila Kevina Alexandera i Candice Banks, kreatore Khaleesine perike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije