Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRAO FANOVE

Elton John u suzama prekinuo koncert: 'Ne mogu pjevati'

elton john
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
16.02.2020.
u 20:00

Pjevač je zatim na Instagramu objavio da mu je dijagnosticirana blaga upala pluća, ali je on unatoč bolesti odlučio nastupiti.

Elton John morao je u nedjelju prekinuti koncert u Aucklandu na Novom Zelandu pošto ga je izdao glas te je pozornicu napustio u suzama.

- Potpuno sam izgubio glas. Ne mogu pjevati, rekao je napuštajući pozornicu dok ga je publika ispratila ovacijama. 

Pjevač je zatim na Instagramu objavio da mu je dijagnosticirana blaga upala pluća, ali je on unatoč bolesti odlučio nastupiti. 

Glas ga je izdao u trenutku kada se pripremao otpjevati svoj hit "Daniel".

- Svirao sam i pjevao svim srcem sve dok me glas nije izdao. Razočaran sam, duboko zabrinut, tužan, napisao je na Instagramu i zahvalio slušateljstvu na "izvanrednoj podršci". John još planira održati koncerte u Aucklandu u utorak i četvrtak. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
21:22 16.02.2020.

ono iz dupeta mu došlo.u glavu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije