Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovisnost

Elton John: Šmrkao sam koliko i Whitney, čudo je da sam živ!

elton john
reuters
29.03.2012.
u 19:00

Kokaina se riješio prije više od dvadeset godina. Otkrio je i da je dugo razdoblje života bio zlostavljan, čak i kada je postao slavan

Sir Elton John otkrio je da je u mlađim danima uzimao velike količine kokaina koje su mogle biti smrtonosne.

– Pošmrkao sam kokaina koliko i Whitney Houston. Da se 1990. nisam riješio ovisnosti, vjerojatno bih završio kao ona. Čudo je da sam živ – priznao je 65-godišnji pjevač u intervjuu za američku televiziju. Također je otvorio dušu o tome kako je u školi, ali i kad je postao slavan, bio žrtva zlostavljača. – Jedan bliski suradnik, utjecajan čovjek, udarao me. Bio sam savršen kandidat za maltretiranje. Iako sam bio slavan, i dalje sam bio sramežljiv i plašljiv – ispričao je Elton te dodao da se boji da njegov sin Zachary ne postane žrtva bullyinga.

– Znam da će ga u školi zadirkivati jer nema mamu, ali naučit ćemo ga da nam kaže ako ga netko bude gnjavio. Elton i njegov suprug David Furnish navodno žele imati još jedno dijete, a četvrti član u obitelj trebao bi stići do kraja godine.

Komentara 1

DO
dobravečerhr
21:28 29.03.2012.

Sir E.J. stvara izvrsnu glazbu ali sve ostalo je nakazno... Davno su to shvatili i njegovi roditelji pa su ga se javno odrekli. Umjesto da se zajednica posveti pravim obiteljima i njenim vrijednostima, omogućuju se ovakvim zajednicama ***** da usvajajuajaju dijecu... Možda je stari narad maya predvidio takav razvoj događaja i možda je najbolje da sve ovo sr**je opere neki dovoljno veliki asteroid...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije