Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POP ZVIJEZDA

Elton John: 'Liječnici su rekli mom suprugu da mi je preostao dan života'

Elton John, Martina Navratilova
Foto: Pixsell
1/4
07.10.2019.
u 17:02

- Ležao sam budan cijele noći, pitajući se hoću li se izvući ili je to stvarno kraj. Molio sam se bogu, molim te, ne daj da umrem, daj da ponovno vidim svoju djecu, daj mi još malo vremena - napisao je John.

Sir Elton John idućeg će tjedna objaviti svoju dugoočekivanu biografiju "Ja", a već su poznati neki detalji iz knjige. Primjerice, pjevač piše o svojoj borbi s rakom prostate, koji mu je dijagnosticiran prije dvije godine. Budući da je tada bio usred svjetske turneje, nije mogao ići na zračenja i kemoterapiju, pa je otišao na operaciju. Zahvat je prošao dobro, no nakon deset dana primijetio je da nešto nije u redu.

-  Liječnici su rekli mom suprugu Davidu da mi je preostalo samo 24 sata života. Proveo sam 11 dana u bolnici prije nego su me otpustili na kućnu njegu, koja je potrajala nekoliko tjedana - kazao je John koji je zbog toga je i prekinuo turneju i provodio vrijeme sa suprugom i njihovim sinovima Zacharyjem i Elijahom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big week ahead for the global fight against HIV/AIDS and for Président Macron and France. They are hosting a funding round for The Global Fund that can save as many as 16 million lives and put our world onto a path to end the AIDS epidemic! Imagine that! Many other countries have pledged large increases - as they did each during the last 2 cycles of replenishment in 2013 and 2016. France hasn’t increased since 2000. Président Macron - you are a global leader. Please lead with at least a 15 percent increase, in solidarity with our global efforts. Giving through bilateral programs is not enough. Only by acting together can we step up and win this fight! Vive la liberté, égalité et fraternité!! @emmanuelmacron @globalfund @ejaf

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

- Ležao sam budan cijele noći, pitajući se hoću li se izvući ili je to stvarno kraj. Molio sam se bogu, molim te, ne daj da umrem, daj da ponovno vidim svoju djecu, daj mi još malo vremena - napisao je John. 

- Na neki čudan način, činilo se da je vrijeme koje sam proveo oporavljajući se dalo odgovor na moje molitve: ako želiš više vremena, moraš naučiti živjeti ovako, moraš usporiti. U tom trenutku otkrio sam drugačiji život, život za koji sam shvatio da volim više nego da sam na turneji. Glazba je bila najdivnija stvar, ali još uvijek nije zvučala tako dobro kao Zachary kako brblja o onome što mu se na nogometnom treningu - dodao je slavni pjevač. 

Inače, Elton John je trenutno na velikoj svjetskoj turneji  "Farewell Yellow Brick Road tour". Ovog ljeta mogli smo ga gledati u Europi. Trenutno je u Sjevernoj Americi, a nakon Australiji i Oceanije u Europu se vraća u rujnu iduće godine. 

Ključne riječi

Komentara 57

Avatar Bud Humski
Bud Humski
17:29 07.10.2019.

Njegov suprug, njegova djeca...?! Pretpostavljam da ta jadna djeca njega zovu "mommy"! Ha, ha, ha, ha, ha...

MA
malitrn
17:49 07.10.2019.

Bljak, bljuv, fuj, mrš....

MA
malitrn
17:49 07.10.2019.

Bljak, bljuv, fuj, mrš....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije