Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božić je stigao

Ellu Dvornik napali zbog okićenog božićnog drvca: 'Ono kad sve ide u k...nek i tradicija propadne'

Ella Dvornik
Foto: Youtube
1/6
02.12.2019.
u 13:46

U novom božićnom vlogu Ella Dvornik pokazala je kako izgleda božićno drvce u njihovu domu.

Ho-ho-ho! Za neke je Božić već stigao i odlučili su se na ranije kićenje božićnog drvca. – I, evo, ako niste pogledali moj posljednji vlogmas na Youtubeu, ovako izgleda naše drvce – obznanila je Ella Dvornik uz fotografiju raskošnog božićnog drvca u dnevnom boravku novog obiteljskog doma.

U svom posljednjem vlogu fanovima je otkrila kako je izgledala nabava ukrasa za čarobno božićno drvce i tko im je pomogao u kićenju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Charlesova mama je tu i ona je brutalna što se tiče dekoracija, a ja nisam baš najbolja – objasnila je Ella uzbuđeno odmah na početku videa i šaljivo optužila Charlesa da je "grinch" koji nije toliko entuzijastičan oko subotnje kupnje ukrasa. Po završetku šopingiranja, njih troje došlo je kući i sastavilo veliko umjetno drvce, a u ponedjeljak je uslijedilo zadatak dekoracije bora.

– Dobro jutroooo! – zaželjela je Ella Charlesu koji nije dijelio isti entuzijazam oko novog zadatka.

– Znaš koji je danas dan? – upitala ga je i nastavila: – Ponedjeljak je. Znaš li što to znači? Pogledaj tamo – pokazala mu je na drvce aludirajući na to da im slijedi kićenje.

Iako mnogi prakticiraju ranije ukrašavanje drvca umjesto na Badnjak, Ella se upravo zbog toga našla na meti nekih pratitelja kojima je zasmetalo što to nije napravila u skladu s tradicijom ovog podneblja.

– Zašto više nitko ne kiti bor na Badnjak? Zaštooo? Ono kad sve ide u k...nek i tradicija propadne. Nadam se samo da je to neki trend ili faza i da neće dugo trajati – napisala joj je pratiteljica ispod fotografije, a Ella joj je objasnila porijeklo ovog običaja.

– Draga Jelena. Kićenje bora je poganski njemački običaj koji je popularizirala kraljica Viktorija kad se udala za Nijemca i od njega dobila drvce. Kad je izašla u novinama, Amerikanci su to vidjeli i od toga napravili ono što je kićenje danas. U Hrvatskoj se bor kiti tek od sredine 1800-ih godina. Znači, među zadnjima smo. Bor kao simbol nema veze ni s jednom vjerom, pogotovo ne kršćanskom te dan kićenja kao takav ne postoji već je određen ljudima. Dakle kititi možeš i na ljeto jer doslovno nema veze s Božićem koji, pretpostavljam, ti kao i većina Hrvata slaviš – poručila joj je Dvornik.

Ključne riječi

Komentara 83

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
14:36 02.12.2019.

Wow, što koga briga kada će i da li će netko kititi bor?! Kako se primitivci vole petljati u tuđe živote, u nedostatku svojih. Ja sam jednom kitio usred ljeta jer se dijete veselilo...i baš je bilo super...To je jedino važno, da se djeca vesele.

KA
kajinx
14:14 02.12.2019.

Cilj Globalista: Uništiti vjeru, familiju, obrazovanje, naciju, granice pa države i eto neograničene vlasti nad svima.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:49 02.12.2019.

Objašnjava Ella Dvornik koja kaže da u Opatiji ima pogled na ocean...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije