Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi su je branili

Ellina snimka s bebom izazvala pravi rat u komentarima, napali je zbog izgleda: 'To je osnova higijene'

Ella Dvornik
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/12
26.05.2020.
u 10:55

Dok su jedni pisali da je osnovna higijena skinuti šminku prije spavanja, drugi su branili Ellu da uz dvoje male djece jednostavno ne stiže sve.

Ella Dvornik ponovno je na meti kritika. Na Instagramu je objavila snimku na kojoj hrani svoju kćerkicu Lumi te se na snimci, koja je očito nastala odmah nakon buđenja, vidi koliko je influencerica neispavana, a ima i ostatka šminke oko očiju.

Ella Dvornik
1/14

"Rekla bih 'tag nekog tko je ovakav ujutro' al brijem da smo svi takvi i bez djece", napisala je Ella pored snimke. 

Hejteri su odmah reagirali te su je napali u komentarima.

Foto: FIBA/Screenshot

"Još kad bi prala facu prije spavanja od šminke bilo bi super. Užas", napisala je jedna pratiteljica, nakon koje je nastala prava svađa.

"Skroz nepotreban komentar.... Iako mi je higijena na visokoj razini, uz djecu sam x puta zaspala ne samo sa šminkom,nego i potpuno obučena u "dnevnu" odjeću i neotuširana... Besmisleno je komentirati ono što nisi iskusila", odgovorila je druga.

Dok su jedni pisali da je osnovna higijena skinuti šminku prije spavanja, drugi su branili Ellu da uz dvoje male djece jednostavno ne stiže sve.

"Takva sam i ja, rekli bi ljudi došao zombi", branile su je pratiteljice svojim iskustvima. 

Čini se ipak kako je Ella sporne komentare izbrisala.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
11:26 26.05.2020.

Ma, pored male djece zaspe čovjek i obučen i šporak.... No meni je zanimljiva ta riječ "hejteri" koja se uvukla u medijski jezik?! To bi bilo kao "mrzitelji"? Pa se onda svako mišljenje koje "ne gladi jajca" proglašava "hejtanjem". AA zašto? Šta čovjek ne može imati komentar koji nije iz priručnika rektalnog alpinizma, a da ne bude proglašen "hejterom"? Reći ćete, šta imaš komentirati ako nemaš što lijepo reći? Ali tko javno objavljuje svoje stavove, slike i mišljenje, mora biti spreman i na javnu ocjenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije