Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU LAKO

Ellin suprug u problemima: 'Ovo je prokleto težak i naporan posao'

Ella Dvornik
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/3
08.03.2020.
u 12:47

- Ovo nije bilo kakvo spavanje. Ovo je zasluženi popodnevni odmor proveden u dubokom snu. Proveo sam tri tjedna brinući o bolesnoj Balie, a usput sam vodio tri kompanije, da bi mi nakon svega supruga donijela kući malenu i jako glasnu bebu - požalio se Charles

Charles Pearce, suprug influencerice Elle Dvornik, na svom je Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj uspavljuje mlađu kćerkicu Lumi Wren

Ella Dvornik
1/7

- Ovo nije bilo kakvo spavanje. Ovo je zasluženi popodnevni odmor proveden u dubokom snu. Proveo sam tri tjedna brinući o bolesnoj Balie, a usput sam vodio tri kompanije, da bi mi nakon svega supruga donijela kući malenu i jako glasnu bebu. Nije to samo tako, to je prokleto težak i naporan posao. Samohrani roditelji, vi ste legende. Sad spavajte - napisao je Charles pokraj fotografije na kojoj uspavljuje Lumi. U komentarima su mu se javili roditelji koji su mu kazali da dobro znaju kroz što prolazi.

- Ja sam samohrana majka, dobro ću razmisliti prije nego rodim drugo dijete - napisala mu je jedna prijateljica. 

Podsjetimo, Charles i Ella imaju dvoipolgodišnju kćerkicu Balie Dee, a Ella je 20 veljače rodila Lumi Wren, pet tjedana prije termina. Presretni tata Charles tada je i objavio zajedničku fotografiju.

- Komplikacije, popucali živci i nekoliko besanih noći rezultirali su najvećom radošću. Tako sam ponosan na svoju predivnu suprugu Ellu Dvornik i presretan što vam mogu predstaviti predivnu Lumi Wren Dvornik-Pearce koja se rodila 20. veljače u 18:17 - napisao je Charles. 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
18:12 08.03.2020.

Opet ova. Otvoriš paštetu i opet ova Ella. Ma dosadna si kao i onaj koji te toliko tjera u večernjaku. koliko si im platila da te stalno prikazuju? Ma koga briga za tebe. Nisi poznata po nićemu osim po ocu i djedu. Draža mi je onda Saša Broz, koja je i pametnija i lijepša od tebe, i ako starija. Ma otiđi već jednom sa ovog medija, otiđi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije