Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jasno napisala

Ella upozorila pratitelje: 'Već sam sve prijavila, vlasnik će naj****'

Foto: Instagram
1/9
08.09.2020.
u 16:15

Drski prevarant ukrao je brojne privatne Elline fotografije s njezinih profila i dodavao njezine obožavatelje te im u privatne poruke na društvenim mrežama pisao da su osvojile nagradu u igri kako bi dobio njihove osobne informacije.

Influencerica Ella Dvornik posljednja je u nizu javnih osoba koje su postale žrtve krađe identiteta. Drski prevarant ukrao je brojne privatne Elline fotografije s njezinih profila i dodavao njezine obožavatelje te im u privatne poruke na društvenim mrežama pisao da su osvojile nagradu u igri kako bi dobio njihove osobne informacije. Ella je podijelila i iskustvo jedne pratiteljice čija majka je zamalo nasjela na prijevaru. 

Foto: Daniel Pavlić

"Ako vam slučajno dođe request s ovog profila čisto da podsjetim da nije moj i ne držim nikakve nagradne igre tamo niti prodajem išta pa da ne nasjednete na neku glupost. A vlasnik će da na*ebe. Ijao kako su ljudi glupi, misle da kad naprave profil s tuđim slikama i imenom da se ne može saznati tko su. I vjerojatno se boje čipova zato. Već smo čipirani, držimo čip u ruci i čitamo s njega upravo" napisala je Ella uz objavu. Dodala je i iskustvo pratiteljice, te uz objavu napisala da je sve prijavila. 

Foto: Daniel Pavlić

 

Ključne riječi

Komentara 7

BL
bluescreen
17:20 08.09.2020.

Laže štraca.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
17:12 08.09.2020.

Drski prevarant ukrao je brojne privatne Elline fotografije s njezinih profila???Pa zašto onda objavljuje te fotografije??

KR
Krile103
17:05 08.09.2020.

Tko bi ,pobogu,ukrao njen identitet?Ima li ga uopce?I sto bi s njim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije