Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijala mnoge

Ella progovorila o odlasku u krevet sa suprugom: 'Iskašljava se, teško diše'

Foto: Instagram
1/14
22.05.2020.
u 19:17

Podsjetimo, blogerica je ranije svoje pratitelje na Instagramu zamolila da joj pomognu savjetima oko problema s kojim se suočava u posljednje vrijeme.

Blogerica Ella Dvornik objavila je smiješnu situaciju iz svakodnevice koja joj se dogodila jedne večeri. Na Instagramu je objavila scenarij odlaska u krevet nakon što je tek uspavala bebu. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:
 

''Ulazi Charles u sobu dok beba spava.
Ja: Aj uđi tiho, a ne ko dinosaur probudit ćeš bebu
On: Ok, tiho sam.
Klapaće šlapama, teško diše, šuška poplun, iskašljava se, pumpa ventolin. Otvara mobitel, oslijepio i mene i paukove u sobi.
Beba: muva se po krevetu i stenje.
Ja: Dobro koji dio budi tiho nisi shvatio i smanji taj ekran, vidim ti kroz kožu.
On: Pa tiho sam što hoćeš?
Ja: Ako se beba probudi tvoja je.
On: ekran crn, prestaje disati...''
podijelila je Ella na Instagramu i u kratkom roku nasmijala velik broj fanova. Zaključila je objavu napisavši: "Muževi...Čemu uopće služe".

Foto: Instagram screenshot

 

Podsjetimo, blogerica je ranije svoje pratitelje na Instagramu zamolila da joj pomognu savjetima oko problema s kojim se suočava u posljednje vrijeme. Naime,  njezina starija kći Balie mjesečari i Ella se boji da joj se nešto ne dogodi dok navečer sama ustaje iz kreveta i lunja po stanu. 

– Balie izađe iz kreveta upali sva svjetla u stanu, dođe do našeg kreveta upali svjetlo i gleda nas. I onda je ja vratim u sobu i legnem u krevet i ona zaspi kao da ništa nije bilo. Počela sam zaključavati sve sobe u stanu i stan svaku noć jer mi je zastrašujuće to mjesečarenje. Osim tih ultra creepy momenata, inače se samo posjedne i vrišti i nakon minutu legne i zaspi. Nekad se izdere ''mama'' i kad ja dođem, ona spava. Da li vam djeca mjesečare? Charles će uskoro dobiti infarkt od straha – opisala je Ella kako izgledaju večeri u kojima se Balie u snu diže. Njezini obožavatelji na Instagramu podijelili su slična iskustva sa svojom djecom i opisali su slične situacije. Ella je rekla kako ju je najviše strah da Balie ne otključa vrata pa izađe te kako je odustala od ideje da joj krevetić s ogradom zamijeni drugim krevetom. Nakon što je vidjela da mjesečari, odustala je od te ideje.
 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar GeniKameni
GeniKameni
19:49 22.05.2020.

Dajte nesto od Vlatke Pokos, morate malo ravnomjernije izvjestavati o kljucnim stvarima za narod, za drzavu...

SA
samuraj
21:28 22.05.2020.

Blogerica 😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije