Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TI MOŽEŠ SVE'

Ella posvađala pratiteljice pa poručila: 'Ne znam odakle ljudima ideja da se to ne smije'

Ella Dvornik
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/10
10.10.2020.
u 12:25

Blogerica i influencerica Ella Dvornik potaknula je burnu raspravu među svojim pratiteljicama zbog modne kombinacije koju je odabrala.

Nakon što objavila fotografiju na kojoj pozira u narančastim hlačama visokog struka, džemperu i sandalama, Ella Dvornik naišla se na udaru pohvala, ali kako ti inače biva, i kritika. Naime, rasprava ispod njezine objave među praiteljicama usljedila je nakon što je jedna od njih prokomentirala da nije naklonjena Ellinom odabiru.

"Prejadno. Kaj se furaš na Kardashianke?", upitala je jedna od njih pa su se ostale nadovezale.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Gle koliko komentara o sandalama i džemperu, haha. A kad su došle ljetne čizme, to je bilo normalno", "Ja da stavim na sebe džemper i sandale rekli bi mi da sam puka k'o kokica...Al' ti možeš sve", "Joj koja super kombina. Kad bih ju barem imala hrabrosti obući", samo su neki od nastavka rasprave ispod fotografije, a na istu se nadovezala i Ella.

"Ne znam od kuda ljudima ideja da se to ne smije? Pa nekad je ujutro hladno ili u hladovini i bude ti malo zima za gore, a onda kasnije vruće pa skineš vestu i imaš majicu ispod i sandale. Mislim takvo je vrijeme, nisam ja kriva", poručila je Ella u nastavku.

Podsjetimo, Dvornik već nekoliko mjeseci pokušava naći kuću koja bi bila idealna za njezinu obitelj. Njezina potraga odvija se na Kvarneru i Istri i želi se sa suprugom Charlesom i njihovim kćerima što prije odseliti iz Zagreba. 

 - Ide mi na živce ova 2020. godina. Inače ne volim slavlje nove godine, al nadat ću se da je iduća bolja i dočekat je malo veselije. Možda je ova loša jer sam prošlu novu godinu bila trudna i bolesna pa sam bacila jačmen na cijeli kalendar.  Uglavnom. Imam sve manje strpljenja za Zagreb, želim što prije naći tu kuću koju ću nazvati domom. - napisala je Ella svojim oobožavateljima na Instagramu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Rekla je kako je najkasnije do ožujka želi pronaći dom za svoju obitelj, a korona i cijela situacija u državi su joj samo otežale i oduljile potragu. - Korona mi nije nimalo pomogla u tom procesu koji je i ovako i onako naporan u našoj državi. Al čisto manifestacije radi i da pošaljem energiju u svemir pa mi se možda ostvari (jer sve drugo sam probala). Pronaći ću taj dom najkasnije do trećeg mjeseca! I evo upravo sam na putu OPET za Kvarner i Istru i držim fige da ćemo pronaći to što tražimo. I to su neke moje misli zadnjih par dana. To i naravno moja Pinterest ploča koja je prepuna kuhinja koje koštaju valjda više nego ta kuća. - piše Ella.

 

Komentara 8

NE
nečešrazbojniče
14:29 10.10.2020.

Blogerica i influencerica.... što je slijedeće?

Avatar Cornelius
Cornelius
13:04 10.10.2020.

Ajde mi objasnite ko je i kaj je ta ela kaj se svaki dan njoj daje tolko prostora? Kaj ne bi ipak bilo bolje pisati o pametnim stvarima, o normalnim ljudima? Koga zanimaju te vaše ele, ciganovići, sjeberine, pokosice, grubnići, pupavci, džokovići, jovani i mileve, milanovići, puhovskići, peđe-geđe, kamenjarci...? Pišite o LJUDIMA, prosil bi fino. Pišite ono kaj normalnog čovjeka zanima. Fala.

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
14:16 10.10.2020.

da joj g. Dvornik stariji i mlađi nisu bili to što su bili - za ovu se ne bi ni znalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije