Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preslatko

Ella objavila video s kćeri Balie i svi su se raznježili: Slađa od šećera

Foto: Instagram screenshot
1/7
21.10.2019.
u 14:35

Danas je podijelila video u kojem je Balie ljubi i grli, a ovaj simpatični video u samo nekoliko sati dobio je više od 107 tisuća lajkova i raznježio je sve Elline obožavatelje.

Ella Dvornik na društvenim mrežama s pratiteljima dijeli brojne privatne trenutke i videozapise u kojima je glavna zvijezda njezina 
dvogodišnja kći Balie.

Podijelila je video u kojem je Balie ljubi i grli, a ovaj simpatični video dobio je više od 146 tisuća lajkova i raznježio je sve Elline obožavatelje.

"Preslatko! Obožavam je. Slađa od šećera!  Raznježile ste me", poručili su joj pratitelji u komentarima. Prije nekoliko dana Ella je objavila kako će njezina Balie dobiti sestru ili brata i rekla je kako je u 2020. čeka više ljubavi i manje sna. Blogerica je u braku s Charlesom Pierceom s kojim je prije braka bila pet godina u vezi, a on se zbog Elle iz Londona preselio u Zagreb.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Im lovin it 🥰

A post shared by Ella Dvornik Pearce (@elladvornik) on

 

Vjenčali su se u veljači ove godine u Las Vegasu i to na samo Valentinovo, a Vegas su odabrali nakon što su dugo vagali i razmišljali koja lokacija je idealna da se okupe njihove obitelji. Na kraju su odlučili to napraviti u svojem stilu i vjenčali su se sami u Vegasu. 

Ključne riječi

Komentara 14

BA
BakaMraz
15:09 21.10.2019.

Koje obozavatelje?

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
15:28 21.10.2019.

Maloj samo fali brada...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:28 21.10.2019.

Iskreno na tu ne vidim nista "preslatko". Ni na videu, pogotovo ne na fotografiji iznad naslova. Sto je i normalno uzevsi u obzir izgled roditelja, djedova i baka. Jedini su problem ulizice- novinari. Kojicka ima sincica, Danijela Dvornik kcerkicu, i jos par njih, dok ostali imaju kci i sina....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije