Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se iz bolnice

Ella objavila video nakon carskog reza, opisala što je sve proživljavala

Foto: Youtube screenshot
1/4
26.02.2020.
u 18:25

Ella je u novom videu snimila par dana prije poroda, a onda i nakon poroda. Malu Lumi donijela je na svijet putem carskog reza, te joj je trebalo nekoliko dana da ponovno stane na noge.

Blogerice Ella Dvornik nedavno je rodila, a u novom vlogu koji je objavila na YouTubeu pokazala je kako izgleda i kako se osjeća odmah nakon nakon poroda.

Ella je u novom videu snimila par dana prije poroda, a onda i nakon poroda. Malu Lumi donijela je na svijet putem carskog reza, te joj je trebalo nekoliko dana da ponovno stane na noge. 

Blogerica je pokazala trbuh i zavoje dva dana nakon poroda, te se požalila da se još uvijek osjeća napuhnuto. 

- Želim vam pokazati kako izgleda moj trbuh, nisam 'Victoria's Secret' - našalila se te dodala: -Moram priznat da odlazak na WC nakon carskog nije bio nimalo lijep - kazala je. 
U videu je također rekla da ne planira više imati djece. 

 

Podsjetimo Dvornik - Pearce je prije četiri dana rodila kćer kojoj su suprug Charles i ona dali ime Lumi Wren. 

- Tata nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h čak 5 tjedana ranije. Mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, ali ja sam vam jako sretna što vam napokon mogu svima reći bok! I jedno veliko veselo hvala svima u Rodilište & Poliklinika Podobnik koji su se pobrinuli da stignem na svijet zdrava i vesela. Jedva čekamo da se upoznamo i s Balie! Puno pusa od ponosnih roditelja i Lumi Wren. Mama smiješ popiti pivu - napisala je Ella pokraj fotografija na kojima Charles i ona poziraju s djevojčicom. 

1/6

Ella i Charles roditelji su i Baile Dee, koja je u studenom prošle godine proslavila drugi rođendan. 
Malena se rodila 20. veljače, no roditelji su tajili tu informaciju kako bi se Ella odmorila. Na društvenim mrežama nakon njih javila se i baka Danijela Dvornik. “Uff… jedva sam dočekala da Ella objavi ovu sretnu vijest jer sam se sve ove dane morala suzdržavati. Uglavnom, stigla nam je Lumi Wren, mala Ribica u podznaku Vodenjaka (Elli za dišpet)" napisala je na Instagramu. I dok su joj pratitelji u komentarima čestitali, neki su ipak imali kritike.  “LUMI???????????? A jadna kad krene u školu, a svašta”, napisala je jedna pratiteljica, a Danijela joj nije ostala dužna.  “Aj se saberi i ne trolaj”, napisala je. 

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
18:41 26.02.2020.

Ima li mozda ovdje netko da ga ovo zanima?

BE
berija
18:32 26.02.2020.

Još, još, još o Eli! Ni o čemu drugom nemojte! Ah, da, dajte i o Jeleni Veljači.

KO
kopemife
18:50 26.02.2020.

Jos jedna supljaca na naslovnici. Nepametne idu na duplericu gole bez teksta. Koji vam je ....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije