Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#spasime

Ella Dvornik: Zlostavljao me, a kasnije se ispričavao mojoj mami

Ella Dvornik
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/5
15.06.2019.
u 11:52

Ella je tri godine bila žrtva fizičkog zlostavljanja tadašnjeg dečka i kaže da razumije žene koje ne mogu pobjeći od zlostavljača.

Humanitarnu inicijativu #spasime, koju je prije tri mjeseca pokrenula Jelena Veljača, na sinoć održanoj donatorskoj večeri podržale su brojne poznate osobe, među kojima i Ella Dvornik koja je i sama bila žrtva zlostavljanja.

U izjavi koju je dala za Index.hr rekla je kako shvaća žene koje ne bježe od svojih zlostavljača jer je i sama prošla kroz takvu situaciju. Ispričala je kako zlostavljanje u njenom slučaju nije prestajalo dok se nije dogodilo u javnosti.

- Onda više nisam mogla štititi tu osobu, zato što su drugi ljudi vidjeli i onda te oni nekako natjeraju da se sam izmakneš iz toga - rekla je. Ispričala je i kako se njen zlostavljač ispričavao i njenoj majci Danijeli Dvornik. 

Ella je već i ranije progovorila o zlostavljanju i prije tri godine priznala je kako ju je dečko fizički zlostavljao tri godine. 

- Moram priznati da mi taj period u životu baš i nije bio drag, iako nisam znala točno što je to. Nitko nije baš pričao o tome, imala sam nekakvih 18 godina. Taj dio života me poprilično obilježio, čak i nakon što sam prekinula s tim dečkom, svaki put kad bi netko pored mene napravio ubrzani pokret, prepala bih se ili bih počela plakati.- ispričala je Ella u videu koji je objavila na svom YouTube kanalu.

-  To je trajalo skoro tri godine i u to su bili uključeni moji prijatelji koji su tek kasnije saznali za ovo jer se to fizičko zlostavljanje nije događalo samo kod kuće, na kraju dogodilo i ispred mojih prijatelja i više nije bilo načina da to sakrijem od njih i morala sam prekinuti tu vezu. Dvije godine nakon toga imala sam noćne more - rekla je tada. 

Ella Dvornik
1/16

 

Komentara 41

DU
Deleted user
12:10 15.06.2019.

Korijen većine tih zala je u tome što djevojkama nisu "interesantni" štreberi nego žestoki momci, hint: Bijelo Dugme Princeza ( Bitanga. Drugim riječima, poput zubara zaobilaze zdrave i gledaju samo pokvarene. A kasnije, kad budu žrtvom vlastitog izbora, jer oni što su agresivni prema vršnjacima i okolini općenito, postat će opasni i za njih same, e onda idemo zvati Veljaču i slične ego triperice, koje na valovima tuđeg jada i nevolje grade svoj medijski image. Od nasilnika su mi gore samo takve, dakle one sklone medijskom produciranju na tuđoj žrtvi.

SA
Shariel Aron
13:22 15.06.2019.

Mislim da Ella laže i izmišlja.Sad je strašno biti in jer je to u modi.Ja mislim da je u slučaju Elle Dvornik jedini koji je zlostavljan njen muž Englez ,koji je na svoju grbaču dobio osim Ellu i njenu mamu.Daklee čovjeka jašu dvije sponzoruše i normalno da je on pod pritiskom i da je zlostavljan..Te dvije vucibatine i neradnice,koje su tobože blogerice i influencerice ( izmišljenih zanimanja )stalno traže pažnju koju ne zaslužuju,skupa sa spisateljicom petparačkih scenarija za tv sapunice,Jelenom Oljačom,koja također pati od kompleksa i poremećaja nedovoljne pažnje u javnosti.

DU
Deleted user
14:48 15.06.2019.

Ella,sunce mamino,pa ti nas već godinama zlostavljaš i ništa ti ne možemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije