Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potresena

Ella Dvornik zgrožena slučajem iz Zadra. Objavom pokrenula lavinu komentara

Foto: Instagram
1/6
14.10.2019.
u 14:03

Podsjetimo, Ella je reagirala na slučaj u kojem je policija podigla kaznenu prijavu protiv sedmorice mladića u dobi od 17 do 19 godina. Sumnja se da su tada 15-godišnju djevojku silovali u više navrata tijekom jedne godine.

Blogerica Ella Dvornik na svojoj je Facebook stranici prokomentirala slučaj grupnog silovanja koji se događao u okolici Zadra.

Dvornik je zgrožena, a napisala je kako je ponajviše smeta ono što je pročitala u jednom isječku iz vijesti.

Foto: Facebook/Newsroom

"Ovo je strašno!!!! A ovaj isječak iz teksta još strašniji!!!!", napisala je Ella uz isječak iz vijesti u kojem stoji da su roditelji i rodbina petorice osumnjičenih "glasno negodovali ispred Prve policijske postaje u Zadru, optužujući žrtvu da je ona svojim ponašanjem njihovim sinovima dala povod za seriju masovnih silovanja tijekom godine dana".

Objavom je pokrenula lavinu komentara. 

"Ti dečki misle da se prema curama zapravo tako i treba ponašati, jer je to ono sto su vidjeli kako im se očevi ponašaju prema majkama.. Čak i te majke smatraju da je žena kriva. Čisto ponavljanje obrazaca pod kojim su odgajani. I dalje najprimitivnija županija u državi" napisala je jedna obožavateljica. Druga pratiteljica dijelila je njezino mišljenje:

"Prestrašno! Nikada ovi dečki neće biti pravi ljudi, tužno i pretužno, možda da im roditelji dopuste da i nekog ubiju, jer im je žrtva dala povoda?" napisala je i mnogi su se s njom složili.

Podsjetimo, Ella je reagirala na slučaj u kojem je policija podigla kaznenu prijavu protiv sedmorice mladića u dobi od 17 do 19 godina. Sumnja se da su tada 15-godišnju djevojku silovali u više navrata tijekom jedne godine.

Ključne riječi

Komentara 13

DI
dirižabl
14:32 14.10.2019.

Cekamo Jelenu Veljacu da se javi

PU
paul-umpe
14:11 14.10.2019.

tko je ova Ela.

Avatar antimaterija
antimaterija
14:54 14.10.2019.

Vidi ti to, našla se komentirati vrhunska doktorka znanosti i vrhunska ekspertica, još jedino moramo čuti što o svemu misli naša nobelovka Veljača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije