Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon mjesec i pol

Ella Dvornik vratila se na Facebook i jednom fotografijom posvađala pratiteljice: 'Priznajte da to volite'

Foto: Instagram
1/6
20.10.2020.
u 16:04

Bilo je i onih koji su Elli zamjerili što je kćer nazvala ''luđakinjom''. "Sad ćeš biti nemajka jer dite nazivaš luđakinjom", upozorila ju je odmah jedna pratiteljica koja je, čini se, bila u pravu.

Influencerica Ella Dvornik u posljednje vrijeme aktivnija je na Instagramu nego na Facebooku, a sve one koji je prate samo na Fejsu odlučila je iznenaditi novom fotografijom nakon mjesec i pol dana neaktivnosti. ''Povratnička'' fotografija prikazuje njezinu djevojčicu Lumi koja je danas napunila 8 mjeseci.

1/10

"Za vas koji ne pratite situaciju na Instagramu, evo vam update. Luđakinja će sutra imati osam mjeseci", napisala je u ponedjeljak Ella i odmah izazvala raspravu u komentarima. Elli su se javile majke koje su odlučile podijeliti s koliko su mjeseci prohodala njihova djeca, a mnoge je to podsjetilo na natjecanje. "Jao ova takmičenja mama čije se prije podiglo, prohodalo... Komedija!", "Pomalo bolesno", "Mi smo iz bolnice šetali kući... Na pola puta je odmah i pričati počela", "E danas je sve postalo takmičenje, tako i ovdje u komentarima. Moj/moja,OMG. Žena stavila sliku djeteta da bi pokazala kako vrijeme brzo leti, a ovdje nastade haos. Ja nigdje nisam pročitala pitanje kad su vaše bebe prohodale", "Moj potpis'o otpusno pismo kad smo izlazili iz rodilišta! Šes' dana mu bilo", "Pa to ti je sve normalno, evo moja iz rodilišta izašla trčeći, a evo je sad s godinu dana završava drugi fakultet", neki su od komentara.

Foto: Daniel Pavlić

Bilo je i onih koji su Elli zamjerili što je kćer nazvala luđakinjom. "Sad ćeš biti nemajka jer dite nazivaš luđakinjom", upozorila ju je odmah jedna pratiteljica koja je, čini se, bila u pravu. "Nemoj tako ružno govoriti lutkici", "Preslatka djevojčica i jako napredna. Ružno reći za svoju kćer da je luđakinja", uslijedili su komentari. Čini se kako je cijela situacija dobro nasmijala i zabavila Ellu.

"Super mi je ovo kad dođem na Fejs nakon mjesec i pol i odmah uspijem posvađati sve ljude u komentarima. Živili vi meni, što bi mi bez Facebook sapunica. Al ozbiljno, priznajmo si svi da volimo to", zaključila je Ella.

Foto: Daniel Pavlić

Ključne riječi

Komentara 9

NE
nečešrazbojniče
16:31 20.10.2020.

Toliko škola, toliko radnog iskustva, toliko godina iskustva čovjek prosto želi slušati njezine savjete i izjave.

Avatar Warded
Warded
16:15 20.10.2020.

Stvarno ne volimo. Ja ne želim NITI JEDNU društvenu mrežu. Da te ne "prenesu" ovdje, ne bih ni pročitala ni komentirala. Zanima me samo jel ovo spada u reklamiranje Facebooka? Plaća li medijima facebook i plaćaju li oni porez...

DO
Domumom
16:25 20.10.2020.

Ova plaća u naturi svako objavljivanje nova porcija plaćanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije