Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njen zaključak na ovu temu

Ella Dvornik se osvrnula na Mijin outfit na Dori i poslala je ovu poruku

Ella Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
02.03.2020.
u 19:21

Nijednog muškog nisu toliko razvukli kao nju. Cura ima 17 godina, poručila je Ella.

Nakon što je Mia Negovetić nastupila na Dori s pjesmom "When it comes to you" dosta je bilo komentara vezanih za njezin outfit. Komentari na račun stylinga 17-godišnje Mije razljutili su Ellu Dvornik koja je napisala kako su mediji raskasapili Miju i to što je obukla ili nije obukla, što je trebala, zašto nije... 

– Nijednog muškog nisu toliko razvukli kao nju. Cura ima 17 godina! Izvedba savršena! Možda nije imala najbolji styling na svijetu, ali nemaju svi par tisuća eura da izgledaju kao Lady Gaga, pogotovo ne 17-godišnjakinje. Što su svi glasni i puni kritike, a nitko se nije ponudio curi napraviti nešto za nastup. Zaključak: za dobrim konjem prašina se diže – zaključila je Ella.

Miji je pobjeda na Dori izmaknula za dlaku. Naime, o pobjedi na Dori odlučivali su glasovi publike i stručni žiri u pet HRT-ovih centara i Mija i Damir Kedžo ostvarili su jednaki broj bodova Kedžo je pobijedio jer je imao veći broj glasova publike.

 

 

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar Zbregov
Zbregov
07:53 03.03.2020.

zašto promovirate ove slabo školovane osobe?

NV
novo vriijeme
21:00 02.03.2020.

Tko je ova Ella i po čemu je njeno mišljenje važno bilo kome i koji je razlog da mediji prenose njene tlapnje.

GE
geler203
21:14 02.03.2020.

Da imaš inteligencije i pameti znala bi da je oko cure cijeli tim. Prema tome tim je zahebo situaciju. A kolike ti škole i iskustva u bilo kakvom radu imaš, vidjeli smo kroz novine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije