Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale Bipa Fashion.hr

Ella Dvornik savršeno je utjelovila retro romantiku odličnog Zorana Aragovića

19.03.2016., Zagrebacki velesajam, Zagreb - Peta vecer 21. izdanja BIPA Fashion.hr. Revija BiteMyStyle by Zoran Argovic. Ella Dvornik.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
21.03.2016.
u 08:20

Posljednju večer modnog tjedna gledali smo Anu Mariju Ricov, Zorana Aragovića, Martinu Felju i Ivicu Klarića

Pet dana slavila se moda na Zagrebačkom velesajmu u sklopu Bipa Fashion.hr-a. Posljednju večer otvorio je dizajner Ivica Skoko večernjim haljinama s naglaskom na romantiku, ženstvenost i raskošne materijale. Kolekcijom za koju sam dizajner kaže da je najromantičnija dosad Skoko na modno prijestolje vraća ženstvenost u punom sjaju. Ana Maria Ricov inspiraciju je pronašla u japanskoj kulturi. Kolorit prati proljetni cvat pa se kolekcijom provlače tamna nijansa lososa, ljubičasta, boja slonovače i crna. Martina Felja ženu u nadolazećoj proljetnoj sezoni vidi u ženstvenim i izazovnim haljinama. Kolekcija se temelji na jednostavnim krojevima koji prate žensku siluetu, a nit vodilja su detalji koji dominiraju.

BiteMyStyle by Zoran Aragović prikazao je kolekciju pod nazivom Cupcake i u skladu s tim ponovno je u prvi plan vratio boje te geometrijske uzorke po kojima je prepoznatljiv. U retro romantičnom duhu ovog proljeća nosit će se voluminozne midisuknje, korzet-haljine s tilom ili pak tzv. oversized košulje u kombinaciji s hlačama uskog kroja. Obožavatelje je na pisti iznenadila Ella Dvornik, zaštitno lice kolekcije, koja je savršeno utjelovila njegovu viziju romantike.

Revija Ivice Klarića zatvorila je 21. po redu Bipa Fashion.hr, a on već drugu sezonu zaredom iznenađuje kolekcijom koja se može definirati kao sportski casual. Iz prvih redova revije su pratile naše poznate dame, a posebno dobro izgledala je glumica Bojana Gregorić u Aragovićevoj kreaciji. Odjevnu kombinaciju Indire Levak svi su protumačili kao odu američkim izborima jer je odjenula modru haljinu na bijele zvijezde u kombinaciji s crvenim štiklama.

>> Ella Dvornik zaručila se u glavnom gradu Japana

Komentara 7

OK
okus
09:00 21.03.2016.

Njezini pircingi su mi " najromantičniji"....

Avatar Francetic
Francetic
09:29 21.03.2016.

hebote, na ovu na slici nebi ni pijan skocil ...

PU
purger96
09:52 21.03.2016.

Iskreno mi se hebe za elu dvornik a za danijelu pogotovo. Sve moralne vertikale ovog drustva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije