Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže prinova

Ella Dvornik videom dala do znanja da je ponovno trudna: 'Više ljubavi, manje sna'

Foto: Vecernji.hr
1/4
30.09.2019.
u 08:51

Ella Dvornik s obožavateljima je podijelila sretnu vijest.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik uskoro će ponovno postati majka. Ella je svojim pratiteljima na Instagramu otkrila da će njihova obitelj postati bogatija za još jednog člana.

– Više ljubavi, manje sna. Proljeće 2020. – napisala je Dvornik uz simpatičan video sa suprugom Charlesom i kći Balie. Sretnom vijesti pohvalio se i Charles. – Troje postaje četvero. Druga verzija Balie u nastajanju – napisao je Ellin suprug.

U komentarima su se zaredale čestitke bračnom paru koji već ima djevojčicu Balie koja je na svijet stigla u studenome 2017. godine. Javila se i baka Danijela Dvornik. – Ja već znam i pripremam se. Uvela sam dva treninga dnevno da to mogu izdržati – našalila se Danijela u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Više ljubavi, manje sna ❤🧡💛💚 Spring 2020

A post shared by Ella Dvornik Pearce (@elladvornik) on

Inače, Ella i Charles vjenčali su se u veljači ove godine u tajnosti nakon pet godina veze i to u Las Vegasu. Da razmišljaju o proširenju obitelji, dalo se naslutiti još u ožujku kada nam je Ella u intervjuu za Ekran priznala da se trenutačno nalazi na životnoj prekretnici. – Trenutačno tražimo novi dom, to nam je fokus. Želimo naći nešto po našoj mjeri. Budućnost planiram svakako, ali spremna sam na prepreke i iznenađenja na putu. Najviše se veselim vidjeti Balie kako odrasta u, nadam se, jako dobru i talentiranu djevojku, a tko zna... možda dobije još nekoga da je zabavlja – kazala je tada sa smiješkom influencerica.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar TamiFlu
TamiFlu
08:56 30.09.2019.

Briga me ko za lanjski sneg

DU
Deleted user
08:57 30.09.2019.

Ma kakva Šuica, ovo je vijest!

DU
Deleted user
11:31 30.09.2019.

Jako nas zabolje ona stvar za tu tzv. influencericu što god to značilo. A ima i takvih koji bi rekli da ih boli patka za nju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije