Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro se seli

Ella Dvornik pokazala svoj 'mali' ormar: 'Pa nemam puno'

Foto: Instagram screenshot
1/9
21.04.2021.
u 12:03

Čini se kako se bliži vrijeme selidbe jer je Ella na svom Instagramu pokazala kako čisti ormar te posprema odjeću, a tom je prilikom pokazala i kaos u ormaru.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik (30) i njen suprug Charles Pearce (43) otkrili su da su nakon dužeg vremena potrage za idealnom kućom, konačno pronašli mjesto po svojoj mjeri i to u Istri. 

Čini se kako se bliži vrijeme selidbe jer je Ella na svom Instagramu pokazala kako čisti ormar te posprema odjeću, a tom je prilikom pokazala i kaos u ormaru. Štikle, jakne, tenisice, haljine i brojni drugi odjevni komadi natrpani su u jednom ormaru.

"Pa nema puno, mislim vidi kako je malen ormar", napisala je na fotografiji Ella, a u storyju prije dala je i zanimljiv savjet za one kojima se ne da spremati odjeća: "Za ljenčuge poput mene - ako vam se ne da odmah sve staviti na mjesto, igrajte igru koja se zove 'Svaki put kada prođem pokraj sobe spremit ću nešto'. I do kraja dana sve će biti u ormaru", kazala je.

Foto: FIBA/Screenshot
Podsjetimo, Charles je na svom profilu objavio obiteljsku fotografiju na kojoj su oboje vidno uzbuđeni.

"Savršen ponedjeljak. Jako se veselim promjeni! Možda je napokon vrijeme da se izvučem iz covid ludnice koju sam si sam nametnuo", napisao je Charles uz fotografiju iz lifta ispod koje je pratiteljica sugerirala da je "garant pala nova kuća".  Ella joj je uzbuđeno odgovorila da je to istina, a u daljnjoj raspravi s pratiteljima na Facebooku udovoljila je i njihovoj znatiželji i upitu jesu li digli kredit ili su platili u gotovini.

- Pola, pola - odgovorila je kratko Ella pratiteljici.

VIDEO>> Kraljičin suprug princ Philip ispraćen na posljednji počinak

Ključne riječi

Komentara 4

DO
Domumom
12:42 21.04.2021.

Na svojoj fotografiji vidno napaljeni. Dokad više ovakvih uradaka. Odvratno fuj

FA
Farsa
15:29 21.04.2021.

Nikad neću razumijeti stavljanje u ormar zmazanih cipela zajedno sa odjećom. Što je sve na tim džonovima pokupljeno, donešeno u stan i pospremljeno u ormar, ne želim niti razmišljati.

PV
prcko.vita
13:10 21.04.2021.

Ajde, u Istri? Kako se nisu sjetili odabrati Slavoniju ili Podravinu, nego tup Istra. Mala Ella ja bi ti predložila da ideš malo više u crkvu i slušaš propovijedi, možda ti pomogne. To ti je dobronamjeran savjet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije